Bende mi sorun var bilemiyorum ancak pamuk değiştirirsem yeni pamuğun tadından çok hazzetmiyorum, hafiften bir tad kaçması durumu oluyor. O nedenle 2 günde bir (2-3 tankta) tel+pamuk değiştiriyorum.
Hiç sevmem hijyeni, Neandertal'den halliceyimdirTamamen lezzet insanıyım, lezzeti kaçmasa bir yıl değiştirmezdim
![]()
Normal musluk suyunda yıkıyorum atomizerin tüm parçalarını sarımdan önce. Sirke, ultrasonik, alkol vb. hiç yapmadım bu güne kadar, çalışmaktan fırsat kalırsa ayda bir falan kendimi alkollüyorum o bir etki yapıyor mu bilemem.
Yeni alınmış atomizeri sabunla yıkar, sabunlu suda birkaç saat bekletir, bolca durular kullanırım. Bir daha da hijyen yüzü görmez o atomizerHerhangi bir sağlık problemim yok, ben kendim bizzat sağlık problemiyim gezegen için
![]()
![]()
![]()
Kıpkırmızıdan biraz daha kırmızı yapıyorum genelde hocam. ???? Teli de maksimum 2 hafta kullanıyorum, genelde haftada 1 değiştiriyorum.Dry-burn yaparken teli kıpkırmızı yapacak şekilde ısıtmak da sakıncalı diyorlar.. En güzel de o şekilde temizleniyor. Sizlerin nasıl yaptığına dair önerilerinizi almak isterim.
Birden çok setup kullanılınca gerçekten uzun süre idare ediyor sarım. Farklı sarsım falan denemeyince benimde ortalama 1 hafta falan gidiyor sarımım.4 atomizerim var her gün bir başkasını kullanıyorum
Nbase (aromasız/sek) tüketiyorum
1 ayda bazen 1buçuk ayda hepsine birden sarım yapıyorum 1 saat sürüyor.
Bugün evden çıkmadan sarım yaptım hepsine ama ondan önce en son ne zaman sarım yaptığımı unuttum.
Genelde tel ve pamuk o kadar süre geçmesine rağmen aşırı kirli görünmüyor.