Bende mi sorun var bilemiyorum ancak pamuk değiştirirsem yeni pamuğun tadından çok hazzetmiyorum, hafiften bir tad kaçması durumu oluyor. O nedenle 2 günde bir (2-3 tankta) tel+pamuk değiştiriyorum.
Hiç sevmem hijyeni, Neandertal'den halliceyimdir Tamamen lezzet insanıyım, lezzeti kaçmasa bir yıl değiştirmezdim Normal musluk suyunda yıkıyorum atomizerin tüm parçalarını sarımdan önce. Sirke, ultrasonik, alkol vb. hiç yapmadım bu güne kadar, çalışmaktan fırsat kalırsa ayda bir falan kendimi alkollüyorum o bir etki yapıyor mu bilemem.
Yeni alınmış atomizeri sabunla yıkar, sabunlu suda birkaç saat bekletir, bolca durular kullanırım. Bir daha da hijyen yüzü görmez o atomizer Herhangi bir sağlık problemim yok, ben kendim bizzat sağlık problemiyim gezegen için
Kıpkırmızıdan biraz daha kırmızı yapıyorum genelde hocam. ???? Teli de maksimum 2 hafta kullanıyorum, genelde haftada 1 değiştiriyorum.Dry-burn yaparken teli kıpkırmızı yapacak şekilde ısıtmak da sakıncalı diyorlar.. En güzel de o şekilde temizleniyor. Sizlerin nasıl yaptığına dair önerilerinizi almak isterim.
Birden çok setup kullanılınca gerçekten uzun süre idare ediyor sarım. Farklı sarsım falan denemeyince benimde ortalama 1 hafta falan gidiyor sarımım.4 atomizerim var her gün bir başkasını kullanıyorum
Nbase (aromasız/sek) tüketiyorum
1 ayda bazen 1buçuk ayda hepsine birden sarım yapıyorum 1 saat sürüyor.
Bugün evden çıkmadan sarım yaptım hepsine ama ondan önce en son ne zaman sarım yaptığımı unuttum.
Genelde tel ve pamuk o kadar süre geçmesine rağmen aşırı kirli görünmüyor.