• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Atomizerinizi Hangi Sıklıkta Sarıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Grasies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atomizerinizi Hangi Sıklıkta Sarıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    217
Bende mi sorun var bilemiyorum ancak pamuk değiştirirsem yeni pamuğun tadından çok hazzetmiyorum, hafiften bir tad kaçması durumu oluyor. O nedenle 2 günde bir (2-3 tankta) tel+pamuk değiştiriyorum.

Hiç sevmem hijyeni, Neandertal'den halliceyimdir :D Tamamen lezzet insanıyım, lezzeti kaçmasa bir yıl değiştirmezdim :D :D Normal musluk suyunda yıkıyorum atomizerin tüm parçalarını sarımdan önce. Sirke, ultrasonik, alkol vb. hiç yapmadım bu güne kadar, çalışmaktan fırsat kalırsa ayda bir falan kendimi alkollüyorum o bir etki yapıyor mu bilemem. :D

Yeni alınmış atomizeri sabunla yıkar, sabunlu suda birkaç saat bekletir, bolca durular kullanırım. Bir daha da hijyen yüzü görmez o atomizer :D Herhangi bir sağlık problemim yok, ben kendim bizzat sağlık problemiyim gezegen için :D :D :D

Buyurmuş 11 Ağustos'taki otgunz efendi. Aradaki zamanda alışkanlıklarım değişmiş :) Tek sarım tek tank artık, 2. tank doldurmuyorum. Dönüşümde 4 atomizer var. 1 günde 1 tank bitiyor ortalama, biteni kenara alıp öbürüne geçiyorum. 4 gün sonra da hepsini yıkayıp, temizleyip tekrar sarıyorum.

Genelde sek buharlıyorum, yoğun aromalı, coil killer likitler kullanmıyorum. Tanktaki likit bitince telin, pamuğun son durumuna bakıp öyle karar veriyorum.

DL içiyorum ve performans teli kullanıyorum. Ben de telin uzun ömürlü kullanılmasını savunanlardanım. Bir çift teli yaklaşık 1,5 ay ( 2 günde bir dry burn ve yeniden pamuklama, tank yıkama ile) kullanıyorum.

2-3 günde tüm tank yıkanır kurulanır yeni tel pamuk sarılır devam edilir. Kullanilmis tele asla yeni pamuk takmam. Yeni pamuklanacaksa, yeni tel takılır.

Ben ato temizliğine başlamışken oradan mod'a. Moddan da duramayıp evi temizleyip kapatıyorum konuyu. Şaka 3 yana da 2 veya 3 gün de bir hem tel hem pamuk yenilenir şahsımca. Çok üşengeçsem artık shit'i çıktı diyerek 4. 5. Günde değiştirdiğim de olmuyor değil yanee

En son tel ve pamuğu ne zaman değiştiğimi hatırlamıyorum inan ki. Muji gerçekten ekonomikmiş niye sevdiklerini anladım şimdi. Ne likit koysam direk tadı geliyor. Galiba uzun bi süre daha değişmeyecem kesinlikle ????

Akıtma yaşamazsam deck i yıkamam sadece peçete ile silerim pamuğu çkarıp, kalan parçaları farklı likit dolumu yapacaksam yıkarım. Teli dry burn yaparak herhangi bir kopma yamulma yaşamazsam ortalama 2-3 hafta kadar kullanırım. Pamuğumu da genelde her yeni tank dolduracağımda değiştiririm, bu da ortalama 3 güne denk geliyor benim içim tarzımda.

4 atomizerim var her gün bir başkasını kullanıyorum
Nbase (aromasız/sek) tüketiyorum
1 ayda bazen 1buçuk ayda hepsine birden sarım yapıyorum 1 saat sürüyor.
Bugün evden çıkmadan sarım yaptım hepsine ama ondan önce en son ne zaman sarım yaptığımı unuttum.
Genelde tel ve pamuk o kadar süre geçmesine rağmen aşırı kirli görünmüyor.

4 atomizerim var her gün bir başkasını kullanıyorum
Nbase (aromasız/sek) tüketiyorum
1 ayda bazen 1buçuk ayda hepsine birden sarım yapıyorum 1 saat sürüyor.
Bugün evden çıkmadan sarım yaptım hepsine ama ondan önce en son ne zaman sarım yaptığımı unuttum.
Genelde tel ve pamuk o kadar süre geçmesine rağmen aşırı kirli görünmüyor.
Birden çok setup kullanılınca gerçekten uzun süre idare ediyor sarım. Farklı sarsım falan denemeyince benimde ortalama 1 hafta falan gidiyor sarımım.

3 sarımda 1 tel 2-3 günde 1 pamuk değiştiriyorum yani 3 günde 1 pamuk 7-9 günde 1 tel :D tel değiştirirken sıcak suyla yıkayıp kuruluyorum.

Pamuk muji kullandığım için ilk tadı biraz kötü oluyor. Tadı oturuncada pek değiştiresim olmuyor lakin görsel kararma ara yanma olursa hemen değiştiririm. Telleri de korlaştırıp suya basıyorum. Rengini beğenmezsem değiştiririm.
Atomizere alışıncaya kadar çok sık değiştiririm teli, denge ve mükemmel ohm bulununca haftayı geçen salmalar oluyor.
Sürekli bakmak lazım bence, pamuk kararmış mı? Tel yamulmuş mu? Karar buna göre verilmeli. Yıkama ve aralarda sirke temizliği de şart.

Geri