• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Atomizerinizi Hangi Sıklıkta Sarıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Grasies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atomizerinizi Hangi Sıklıkta Sarıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    217
İki güne tele pamuga bakmadan raat edemiyorum,bunu yaptigim her atoda driptipi mutlaka temizlerim diger parcalarida duruma gore o seferde olmasa digerinde komple temizlerim
Kisacasi her hafta ato temizligi her sarimda driptip ????

Aromalı tankda 3-4günde bir komple yıkama tel pamuk değişimi.
Sek nbase de 5-6günde bir komple yıkama.
Her dolumda driptip temizliği. Hatta dolum olmasa dahi, dışardan eve gelişte yine temiz driptipe geçiyorum veya yıkıyorum.
Teli Titanium kullanıyorum. Yıkama dediğim, biberon deterjanı ile 10-15 dk yıkama, durulama 15 dk sirkeli suda bekletme şeklinde.
Galiba buradakilere göre bayağı kirli kullanıyorum.
Edit : Sanırım bu iş yoğunluğu ile de alakalı olabilir. Günde 12 saat artı trafik sözkonusu iken istesem de o temizliği yapamam.

Bende mi sorun var bilemiyorum ancak pamuk değiştirirsem yeni pamuğun tadından çok hazzetmiyorum, hafiften bir tad kaçması durumu oluyor. O nedenle 2 günde bir (2-3 tankta) tel+pamuk değiştiriyorum.

Hiç sevmem hijyeni, Neandertal'den halliceyimdir :D Tamamen lezzet insanıyım, lezzeti kaçmasa bir yıl değiştirmezdim :D :D Normal musluk suyunda yıkıyorum atomizerin tüm parçalarını sarımdan önce. Sirke, ultrasonik, alkol vb. hiç yapmadım bu güne kadar, çalışmaktan fırsat kalırsa ayda bir falan kendimi alkollüyorum o bir etki yapıyor mu bilemem. :D

Yeni alınmış atomizeri sabunla yıkar, sabunlu suda birkaç saat bekletir, bolca durular kullanırım. Bir daha da hijyen yüzü görmez o atomizer :D Herhangi bir sağlık problemim yok, ben kendim bizzat sağlık problemiyim gezegen için :D :D :D

Son düzenleme:
Bende mi sorun var bilemiyorum ancak pamuk değiştirirsem yeni pamuğun tadından çok hazzetmiyorum, hafiften bir tad kaçması durumu oluyor. O nedenle 2 günde bir (2-3 tankta) tel+pamuk değiştiriyorum.

Hiç sevmem hijyeni, Neandertal'den halliceyimdir :D Tamamen lezzet insanıyım, lezzeti kaçmasa bir yıl değiştirmezdim :D :D Normal musluk suyunda yıkıyorum atomizerin tüm parçalarını sarımdan önce. Sirke, ultrasonik, alkol vb. hiç yapmadım bu güne kadar, çalışmaktan fırsat kalırsa ayda bir falan kendimi alkollüyorum o bir etki yapıyor mu bilemem. :D

Yeni alınmış atomizeri sabunla yıkar, sabunlu suda birkaç saat bekletir, bolca durular kullanırım. Bir daha da hijyen yüzü görmez o atomizer :D Herhangi bir sağlık problemim yok, ben kendim bizzat sağlık problemiyim gezegen için :D :D :D
Kisaca ayni ben üstat ????????????

Haftalık 6 ml civarı likit tükettiğim için bu aralar haftada 1 kere tel pamuk değişimi yapıyorum. Tank temizliğiniyse hak getire. Hep benzer likitleri kullandığım için nadiren temizliyorum. Değişimi de temizliği de artık hijyen için değil tat bozulmalarının önüne geçmek yapıyorum.

Geri