Pleasewait
Council
Çok fazla mod ve atomizer olduğu için 3 gün idealdir. Çünkü likitler 3 günde anca bitiyor. ????
SEK kullansam ayda 1 degisirim bu arada bu ay inşallah sek kullanıma gecicemgenelde sek içtiğim için biraz sallamaya başladım önceden hergün tel pamuk değiştirirdim. şimdi sek olanı 2-3 günde. diğerlerini de tank bitiminde değiştiriyorum.
Kisaca ayni ben üstat ????????????Bende mi sorun var bilemiyorum ancak pamuk değiştirirsem yeni pamuğun tadından çok hazzetmiyorum, hafiften bir tad kaçması durumu oluyor. O nedenle 2 günde bir (2-3 tankta) tel+pamuk değiştiriyorum.
Hiç sevmem hijyeni, Neandertal'den halliceyimdir Tamamen lezzet insanıyım, lezzeti kaçmasa bir yıl değiştirmezdim Normal musluk suyunda yıkıyorum atomizerin tüm parçalarını sarımdan önce. Sirke, ultrasonik, alkol vb. hiç yapmadım bu güne kadar, çalışmaktan fırsat kalırsa ayda bir falan kendimi alkollüyorum o bir etki yapıyor mu bilemem.
Yeni alınmış atomizeri sabunla yıkar, sabunlu suda birkaç saat bekletir, bolca durular kullanırım. Bir daha da hijyen yüzü görmez o atomizer Herhangi bir sağlık problemim yok, ben kendim bizzat sağlık problemiyim gezegen için
Kisaca ayni ben üstat ????????????