Nacruno
Community
Diyanet işlerinin fetvasını paylaşarak baya dolu konuşuyorsun sende. Seni ithamda bırakan yok okuduğunu anlamaya çalış önce. Kafama göre yorumlamıyorum sen kafana göre yorumluyorsun. Hala aradaki 50 lira farka faiz değil diyebiliyorsun. Sana vadeli satış yapıyorsun diyen de yok. Bankada orda burda paran var da demiyorum düzgün oku önce. Bildirim kapadım diyende ben değilim benden önce yazan arkadaş sinirden saçmalıyorsun. Vadeli satışa faiz diyemiyorsun diyanetini onu bunu ortaya atıp bir şeyler anlatıyosun. Senden ben öldürsen özür de dilemem. Sen faizin adına vadeli satış diyip hayatına devam et. Bana numara atıpta delikanlılık taslama. Hala saygı çerçevesi falan komiksin. Diyanetin söylediği her şey doğru dimi güzel insan alttan üstten yazdığım yok açık açık yazıyorum. Diyanetin söylediği 100 liralık ürün 3 ay taksitli vadeli satış 150 olursa caizdir diyor ya sen nakil ediyosun ya hani, ben diyorum ki diyanet işine geleni yapıyor bazen. Sende buna evet caizdir diyorsun. Senin doğrı gördüğün nokta diyanet ise olduğun yolda sana başarılar diyorum. O numaranı düzenle kaldır bence. Etrafındaki insanların iyi olup olmadığını bilemezsin sonra başın ağrır canın sıkılır işleten olur eder benden bilme. Ben sana iyiliğimi yapayım dedim. İstersen kalsın kafana göre.Kardesim bos
Konusuyorsun ben fetva vermiyorum.. diyanetin fetvasini paylastim. Yukarda
Mevcut. Kendi sahsi fikirlerim degil.
ithamda bulunuyorsun. Bankada faize yatirilmis param yok. Katilimda bankasinda param yok. Vadeli satis yapip vade farki almiyorum. Kimseyi tesvik etmiyorum. Olani soyluyorum. Kendi kafana gore yorumlayan sensin. Gelip
Yazican sonra yok bildirim kapadim yok cevap istemiyorum falan diceksin. Yukarda Diyanet İslerinin Fetvasini paylastim. İslam Hukukunda olan seyleri soyledim ve paylastim. Kendi fikrim degil. Kafamdan uydurmadim. zaman ayir ve oku. Sonra gel bana dedi sen yanlis soyluyorsun.