Genel Sohbet Aidiyet.esb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dayanamadım ya.
"Diyanet Diyanet"
Fetönün Dinler arası diyalog ayağını yürüten ve bir çok projesinde yer alan adam, Atatürk Düşmanı olan diyanetin başındaki adam, fetva verse ne olur vermese ne olur. 80 milyonluk ülke de başka bir din adamı yokmuş gibi hemen darbeden sonra diyanet başkanı yapılması, vah vah
Google var kimdir nedir. Secereci çıkıyor. Diyanet olmuş siyaset ayağa.

Dunden beri tek basima birseler ifade etmeye calisiyorum. Artik her yazilan mesaj alehte oldugu icin okuma ve anlama kabiliyetimde biraz seviye dusmesi oldu. Benim dediklerime katilman beni yuceltmez, benim dediklerime katilmaman benim dusurmez. Fikirler benim degil benim yorumun degil. Yani aa bana katiliyor tamam sagol , aa bana katilmiyor dur ozaman sanada ikinsey soyliyim yapmiyorum yani ????.
Elbetteki dunyadan haberimiz
Yok. Vallahi olsa burada bi saniye zaman kaybe

tamam rahat ol kardes ???? aldigin egitim iktisad uzerine. Bende sana İslam hukunun fetvasini soyledim . Daha ne diyim da . Darlandim ????.Konu sadece bu olsa tamam . Neler neler konusuldu. Kafa kalmadi artik. EyvAllah . Hakkini helal et. Allah’a emanet ol...

Aramicaksan kaldiriyorum noyu ????????????
Hocam merhaba;
Gece 01;40' da konuyu takibi bırakmıştım.
Merakımı bağışlayın lütfen;
O saatten şimdiye kadar uyku uyumadınız herhalde. İşe de gitmemiş olmalısınız. Eğer düşündüğüm gibiyse performansınız önünde şapka çıkarıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri