comandante Council 7 Mar 2022 #61 Epek' Alıntı: Heee valla agam dogru diii Hic akillanmaz bunlar agam, falakaya yatirmak lazim ???? Genişletmek için tıkla ...
Epek' Alıntı: Heee valla agam dogru diii Hic akillanmaz bunlar agam, falakaya yatirmak lazim ???? Genişletmek için tıkla ...
GaziHazar Admin 7 Mar 2022 #62 comandante' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 58434 Genişletmek için tıkla ... yani? komutan her türlü gaskiller mi oluyor?
comandante' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 58434 Genişletmek için tıkla ... yani? komutan her türlü gaskiller mi oluyor?
Epek Community 7 Mar 2022 #63 comandante' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 58434 Genişletmek için tıkla ... Yav ne guzel video ariyordum, bulamadim, erken davrandin
comandante' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 58434 Genişletmek için tıkla ... Yav ne guzel video ariyordum, bulamadim, erken davrandin
iPehlivan Council 8 Mar 2022 #64 Colossal hem chip olarak hem malzeme kalitesi olarak hemde marka olarak alienoyu döver bence. Sevo chip ayarsız bir chip. Misal 0.80 ohm bir sarım yaptınız 15 wattada 20 watta da aynı hissiyatı veren ender chiplerden ???? Umarım beğenmişsindir. Güle güle kullan.
Colossal hem chip olarak hem malzeme kalitesi olarak hemde marka olarak alienoyu döver bence. Sevo chip ayarsız bir chip. Misal 0.80 ohm bir sarım yaptınız 15 wattada 20 watta da aynı hissiyatı veren ender chiplerden ???? Umarım beğenmişsindir. Güle güle kullan.
GaziHazar Admin 8 Mar 2022 #65 çip olarak asmodusu standard çipler arasına koymakla koymamak arasında gidip geliyorum standard bir çipten kaliteli. eğer bu fiyata almasaydım alieno almazdım zaten
çip olarak asmodusu standard çipler arasına koymakla koymamak arasında gidip geliyorum standard bir çipten kaliteli. eğer bu fiyata almasaydım alieno almazdım zaten