• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Acil Durum Modu :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GaziHazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Acil Durum Modu :))

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Çantada duracaksa Eskiden olsa mekanik smpl derdim. Ama şimdi bulamazsın, viranın Kalyon modu da fena değil pil boyunda içinde pille gezdirip dururdum. Siz sormadan ben söyleyeyim, pilin bir tarafına yalıtkan bişi koyarak pil kapı gibi gezdirilebilir.

Bu arada colossal benim başucu modum taş değmesin, acil durum modundan ziyade her yerde ilk onu elime alıyorum.

Çantada duracaksa Eskiden olsa mekanik smpl derdim. Ama şimdi bulamazsın, viranın Kalyon modu da fena değil pil boyunda içinde pille gezdirip dururdum. Siz sormadan ben söyleyeyim, pilin bir tarafına yalıtkan bişi koyarak pil kapı gibi gezdirilebilir.

Bu arada colossal benim başucu modum taş değmesin, acil durum modundan ziyade her yerde ilk onu elime alıyorum.
42A7B7E1-A49E-416C-B885-894CAF946CAE.jpeg
???? tam olarak bu mod sanırım

İon mech büyük ya, bu dediklerim hibrit mekanik 18650 pill boyunda neredeyse.
Ama 3pili dl kullansan bile mekanikte bir günde yememen lazım, orada bir yanlış var. [emoji28]

Hybrid mod her atoda olmaz ustat. Mesela minor de pin hafif iceride belki kutup ters diycem ama sanmiyorum.

Bir diger konu da kalyon mech urunleri miknatisli ve arada tam bir stabilizasyon yok. Bu da beni tedirgin ediyor.

Mech ya yayli olmali ya da milnatislar ters mantik calismali. [emoji3]

Hybrid mod her atoda olmaz ustat. Mesela minor de pin hafif iceride belki kutup ters diycem ama sanmiyorum.

Bir diger konu da kalyon mech urunleri miknatisli ve arada tam bir stabilizasyon yok. Bu da beni tedirgin ediyor.

Mech ya yayli olmali ya da milnatislar ters mantik calismali. [emoji3]
Hybrid her atoya uyar :) masaya atomizeri koy 510pin üzerinde duruyorsa tamam ;) herkesi çok korkutular :) kalyon mech önermem ama 22mm gusun hybirti var smple var, benim fovarim dotmod var :) 24mm ve üzerinde çok var zaten :)
Dip not hocam pil %70-80altina düşünce keyif alamıyorsunuz :) %20-30 4,2v %40-50 3,7v ateşler sariminizi 3,7v göre ayarlayıp yaparsaniz daha uzun ömürlü olur bence :)

Hybrid her atoya uyar :) masaya atomizeri koy 510pin üzerinde duruyorsa tamam ;) herkesi çok korkutular :) kalyon mech önermem ama 22mm gusun hybirti var smple var, benim fovarim dotmod var :) 24mm ve üzerinde çok var zaten :)
Dip not hocam pil %70-80altina düşünce keyif alamıyorsunuz :) %20-30 4,2v %40-50 3,7v ateşler sariminizi 3,7v göre ayarlayıp yaparsaniz daha uzun ömürlü olur bence :)
Mech için 26ile0.7 27ile0.8 en iyisi oluyor benim kullanımda, eğer ufak ato ise 28 ile 0.9a kadar çıkıyor.
Yada en güzeli ni80 0.8 civarı ????

Kalyon neden tavsiye etmiyorsunuz hocam

@GaziHazar hocam sen @Uzi Mods sıkıştır. Güzel bir tane hybrid 510pinsiz mech mtl setup yapaya ikna edelim :) @fakirsmods daha önce yapmıştı ama hiç ilanlarda görmedim. Hem ben şekilli şukkullu istiyorum :)

Satilacak bir mech degil benim gozumde ustat. Cok kibar ve hos bana gore

ffd7f338aa9af5bf0a29146e44f64756.jpg

Geri