• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Acil Durum Modu :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GaziHazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Acil Durum Modu :))

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Anket sonucu şaşırttı mı :unsure:

6a0c94cae3385dc27d27c4a56490a47a.jpg

Neden Alieno'yu Tercih Ettim

Öncelikle yorum yapan, oy kullanan herkese teşekkür ederim.

Alieonuyu tercih sebeplerim:
*** Swag 2, Asmodus Clossal ve Alieno çip bakımından beğendiğim modlardı.
Ancak Swag 2 boya kalitesi, daha şişkin yapısı beni ondan uzaklaştırdı.
Asmodus Clossal cidden övülen bir mod olmasına rağmen benim geçmişteki tecrübem ve ön sipariş şeklinde sıfırına ulaşabilmem (20-25 gün beklemeli) de Alieno'nun gerisinde kalmasına neden oldu.

*** Pico grubunda ise durum (plus yazmam gerekirken pipeline-store mantığında pro yazmışım):
Pico Plus tedariğinin ne zaman olacağı konusunda belirsizlik vardı. Artı şeklen tabla genişletme gibi değerlendirilebilir.
Pico 2 ise 25mm atomizerlerler için değişik bir üçgenimsi şişirmeyle tasarlanmış gibi. Ayrıca yanlardaki işlemeler pek içime sinmemişti.
Orjinal Pico ise sadece 22 mm atomizerlerle kullanılıyor olması oldukça kısıtlamacı.
Ve tabi ki 3 Pico modelinin de çip konusunda beni mutlu etmeme ihtimali yüksekti.

*** Aspire Zelos 2 ise bu listeye çorbalıktan girmiş; dahili pilli olması, çip beklentisi vs gibi durumlardan dolayı elenmişti. (benim açımdan)

Gelelim fiyat açısından değerlendirmeye
(bu fiyatlar benim bulabildiklerim daha uyguna ya da daha pahalıya fiyatlar olabilir);

Swag 2: 850-900 aralığında + kargo
Pico: 700 civarında + kargo
Pico 2: 750-800 aralığında + kargo
Aspire Zelos 2: 850-900 aralığında + kargo
Pico Plus: önceki stok 540 TL idi yeni gelecek stoğu en düşük 700-750 aralığında olmasını beklerim. Ki üstü vardır altı yoktur.
Asmodus Clossal: 950 TL + kargo
Alieno: 1150 TL + kargo site satışı olmasına rağmen mezattan 860 TL kargo dahil aldım.

Umarım yazım, inceleyen ve irdeleyen herkes için neden bu modu seçtiğim konusunda bir açıklama olmuştur.

Son düzenleme:
bir zamanlar aegis solo firtinasi vardi. sasirdim dile gelmemesine. tavsiye ettigimden degil zira kullanmadim. sadece sasirdim :ROFLMAO:

gerci sen kullanmistin onu galibe

benim tavsiyem alieno :p

Bana gore daş gibi mod, suya toza dayaniyor. Denize , sahile giderken ondan baskasiyla gitmem, atesleme iyi, tc si en az bir tesla kadar iyi. Sanirim 2.5 senedir beraberiz, bisi olmadi, olsa dahi yine alir miyim, sanirim alirim ?

Burada amac yedek moddu ve uzun omurluluktu ama @GaziHazar birazda yakisikliliga bakmis anladigim. Ben picoya oy veririm yine cunku her sekilde kendini kanitlamis ve halen piyasada ;)

Geri