• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Acil Durum Modu :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GaziHazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Acil Durum Modu :))

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

GaziHazar

Admin
Evet değerli forumdaş buhardaşlar,

Yeni bir anket ile şenliklere devam.

Çantamda yedek setup bulundurmak adına standard bir mod alacağım. Sizin tercihlerinizi de görmek isterim :D Bu ürünler benim sıfır bulabildiklerim bu arada ????

Diğer diyenler lütfen belirtsin bakıcam ????

Son düzenleme:
ben olsam listeden pico alırım
3310 gibi bişey maşallah başına bir iş gelmiyor pek
ama liste dışı alcaksam, boru tipi mod alırdım heralde ama regüle, harici pilli olcak (drag x plus gibi, cold steel gibi)
bi abimizden alcaktım kıl payı kaçırdıydım hala cold steele saygım var ama çift hg2 pille geceyi buluyom bana gelmez heralde...

21700 e çıkmam sanırım çok hantal geliyor bana. boru tipi mech yetiyor aslında ama işte onda da 3-4 saat sonra patlıyor mevzu :)

edit: @pantera hocam dilerseniz pico diye işaretleyebilirsiniz :)
edit2: @Avn hocam beğenip kaçmak yok seçenek alalım sizden de ????

21700 e çıkmam sanırım çok hantal geliyor bana. boru tipi mech yetiyor aslında ama işte onda da 3-4 saat sonra patlıyor mevzu :)

edit: @pantera hocam dilerseniz pico diye işaretleyebilirsiniz :)
edit2: @Avn hocam beğenip kaçmak yok seçenek alalım sizden de ????
üstat pico 2 de bakabilirsiniz pek tatlı bişey ama bütçe önemli, pico ilkokula başlicak eylülde yaşı tutuyor
arada kutusundan çıkarıp sevip geri koyarım pico 2yi
2. el aldım (satan arkadaşa çok teşekkür ederim) pırıl pırıldı altı çizildi kılıf alana kadar kullanmicam kılıf alam kullanırım
ehpro 101 de bakılabilir atomizerle rengi tutuyosa beauty ring ile pek şirin olur

Geri