4 kriterinizden aroma harici diğer konularda müsterih olunuz istediğinizi verir , sek içtiğim için aroma konusunda birsey diyemiyorum.Evet orada bir ilan vardı bayağı bir satılmamış hatta sonra indirime bile gitmiş. Burada ve telegramda bayağı bir aranıyor inşallah Hype değildir
Onunla görüşmüştüm daha önce ulton klonu değilde orjinal getirecekBulamadiginiz urunleri telegram @oyildirimm35 ozgur yildirim’a yazin derim ben. Ozel urunler uzerine calisir. Bir kac defa forumda bahsetmistim ondan.
Diğerleri olursa aroma dediğimde öyle aman aman olsun değil hocam zaten bu kombinasyonlarda aroma dengeli ve harmanlı olarak geliyor genelde. Mesela siren 2 de diğer kriterler olsada aroma vasatın altıydı. Gus tarzı aroma odaklı atolarda da vurum ve buhar soğukluğu olmuyor genelde. Yani vurum,soğuk buhar ve sessizlik olursa aroma dengeli ve tatmin edici olsun yeter4 kriterinizden aroma harici diğer konularda müsterih olunuz istediğinizi verir , sek içtiğim için aroma konusunda birsey diyemiyorum.
5 tur 1-1.10 3 mm kanthal28 aroma ve vurum ????????4 kriterinizden aroma harici diğer konularda müsterih olunuz istediğinizi verir , sek içtiğim için aroma konusunda birsey diyemiyorum.