???? ha külçe altın ha kuma ikiside aynıkeşke 4 taneyi iptal ettirmeseydin hocam müşterisi hazırdı
Hocam sende bir tane var diye biliyorum ama Alman deposu stoklarına 4 tane girecek benim iptal ettiğim siparişlerŞimdi anladım sen alman depodan verdin ben çin depodan bu yüzden kabul etmedi şimdide alman depoda kalmamış tşk ler.
Farkındaydım hocam hype ve aranan bir ürün alma bu işin ticaretini sevmediğim için sadece kullanıcaklarımı sip ettimkeşke 4 taneyi iptal ettirmeseydin hocam müşterisi hazırdı
Hocam hazır müşteriler beklemeden, gırtlağımıza çökmeye geldi iş,sizden aldım zehri bende komşuda verdim herkez kuma peşinde.keşke 4 taneyi iptal ettirmeseydin hocam müşterisi hazırdı
Bakıyorum şuan yok görünüyor ben bi sipariş daha verdim sendeki gibi ödeme onay bekliyor görünüyor bu sioarişide alman depo bittiği için verdim mecburen gönderirler diye düşündüm.Hocam sende bir tane var diye biliyorum ama Alman deposu stoklarına 4 tane girecek benim iptal ettiğim siparişler
Hocam bende bitane siyah kendime onun harcinde gelicekler tabi gelirse arkadaşlara vericem bendede ticari niyet yok.Farkındaydım hocam hype ve aranan bir ürün alma bu işin ticaretini sevmediğim için sadece kullanıcaklarımı sip ettim
Ben 8. "Order" den sonra pes ettim. Muhtelif kart ve kişiden sonra ????Veremedim 6. Sipariş oluşturdum fakat ödemede tr kartları kabul etmiyor,alman depodada kalmadı kuma.Siyah kuma yüzünden başımıza neler geldi.
https://www.focalecig.com/german-warehouse-c-19/?sort=6d&page=8&zenid=tpu90513qofk7ll8m5spnmpm73.Labuda abim kuma zehrini verdin şimdi alamıyoruz mutlu musun biz alana kadar stok kalmadı
Sana bi zehir daha Yukarda verdiğim siteden eğer varsa hussar goby'de al.Labuda abim kuma zehrini verdin şimdi alamıyoruz mutlu musun biz alana kadar stok kalmadı
abi etme la deme laSana bi zehir daha Yukarda verdiğim siteden eğer varsa hussar goby'de al.
Bulursan al beğenmezsen ben alırım.abi etme la deme la
Tr ye olmaz,geçmez.Bu arada Almanya deposundan sipariş geçiyoruz ama adresi yurtdışı bir yer mi vericez ????
Tr'ye sokamaz mıyız ????
Güle güle kullan.????Benim kumalar dün verdiğim adrese geldi.. 2fdeal sipariş kargoya verildi bildiriminden 1 gün sonra kapidaydi : ) Diğer 4 siparişim halen askıda duruyor şimdi bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 62555