İptal olur eğer olmazsa 1ad.ben talbim.????Çin normalde 29 undan itibaren gönderecekti ama Almanya erken çıkardı kargoyu. İptal bildirimlerim tatilde oldukları için şu an onaylanmadı ama olurda eğer iptal etmeyip ödeme onaylanırsa 4 tane gelirse tahminen geldikten 1 hafta sonra falan trye getirteceğim
Hocam 1 adette ben alabilirim ????Bakalım kısmet hocam ödeme halen onaylanmadı gözüküyor yarın son gün onaylanmazsa muhtemelen daha sonra otomatik iptal olacak.
İptal olsa bile alman depoya tekrar koyacaklarını zannetmiyorumBakalım kısmet hocam ödeme halen onaylanmadı gözüküyor yarın son gün onaylanmazsa muhtemelen daha sonra otomatik iptal olacak.
Linkini koyduğun siteden siyah olana sipariş verip ödeme yapabildinmiİptal olsa bile alman depoya tekrar koyacaklarını zannetmiyorum
Yok denemedim çünkü fransadan bir siteden husser goby ve başka bir ato siparişi verdim kuma rta var ama bitmiş görünüyor rica ettim bulurlarsa siparişe ekliyecekler haber bekliyorum olmazsa deniyeceğim.Linkini koyduğun siteden siyah olana sipariş verip ödeme yapabildinmi
Kısmet bakalım. Buraya bilgi veririm mutlaka ama nerdeyse 6 gün oldu daha onaylanmadı. Benim sipariş iptali olayı aslında şöyle oldu; ilk verdiğim siparişi ödeme yaptım yarım saat falan oldu ödeme onaylanmadı forumdan da Tr kartlarında ödeme sorunu olduğunu bildiğimden akabinde bir tanesi yine aynı kartla diğeri farklı kartla iki farklı sipariş verip ödeme yaptım 15 dk sonra ilk siparişin ödeme onayı geldi ekstreden kontrol ettim çekilmişti. Bende o anki düşünceyle diğer iki siparişi yanlışlıkla verdiğimi yazıp iptal etmelerini msj yoluyla yazdım. Gerçi bayramda oldukları için çevrim içi olduklarını sanmıyorum ama bu siparişlere halen onay gelmedi. Yani bir saat içinde verilen 3 siparişin ödemesi bir tanesi onaylandı diğerleri onaylanmadı ben de tam anlayamadım açıkçası...@Ozcan16 hocam sipariş iptali olmazsa 1 adet bende alabilirim.
Hocam ben satış amaçlı almadım diğerlerini de bir üst msjda açıkladım. Eğerki gelirlerse diğer mahalleninde eski üyesiyim (ozcan bursa nickle) telgramıda aktif kullanıyorum ama bu konuya yazan arkadaşlara öncelik vereceğim. Hatta öncelik elinde hiç olmayanlara : )@Ozcan16 hocam alta alış ilanı var o arkadaşa yardımcı olursanız çok mutlu olurum ????
Sağolun hocam cansınızHocam ben satış amaçlı almadım diğerlerini de bir üst msjda açıkladım. Eğerki gelirlerse diğer mahalleninde eski üyesiyim telgramıda aktif kullanıyorum ama bu konuya yazan arkadaşlara öncelik vereceğim. Hatta öncelik elinde hiç olmayanlara : )
bende 1 tane var hatta kuma zehrini ilk yayan olabilirim muhtemelen , benden @aliemirkose ye bulaştı sonra çığ gibi yayıldı yanlış hatırlamıyorsam her neyse ben elimde hiç yokmuş numarası yapabilirim , siz ticari maksatla almamış olsanızda tüm masrafları x2 olarak da talip olabiliim 1 tanesineHocam ben satış amaçlı almadım diğerlerini de bir üst msjda açıkladım. Eğerki gelirlerse diğer mahalleninde eski üyesiyim (ozcan bursa nickle) telgramıda aktif kullanıyorum ama bu konuya yazan arkadaşlara öncelik vereceğim. Hatta öncelik elinde hiç olmayanlara : )
???? aldığım ve verdiğim en güzel zehirdi çok memnun kaldım @BigEaglebende 1 tane var hatta kuma zehrini ilk yayan olabilirim muhtemelen , benden @aliemirkose ye bulaştı sonra çığ gibi yayıldı yanlış hatırlamıyorsam her neyse ben elimde hiç yokmuş numarası yapabilirim , siz ticari maksatla almamış olsanızda tüm masrafları x2 olarak da talip olabiliim 1 tanesine
Bana zehri direk siz verdiniz hocam.bende 1 tane var hatta kuma zehrini ilk yayan olabilirim muhtemelen , benden @aliemirkose ye bulaştı sonra çığ gibi yayıldı yanlış hatırlamıyorsam her neyse ben elimde hiç yokmuş numarası yapabilirim , siz ticari maksatla almamış olsanızda tüm masrafları x2 olarak da talip olabiliim 1 tanesine
Aslında herşeyi @Elvis başlattı, sonra ortadan kayboldu. Yan mahalledeki ilanından sadece ismi sebebiyle hanımla şakalaşırken aldım kuma yı keşke 2. Yi de alsaydım @aliemirkose de zehirlenmezdi kendi halimde sessiz sedasız takılırdım, milleti dert sahibi ettik ????Bana zehri direk siz verdiniz hocam.
???? ikisini de almış olsaydın nasılsa ben birine çökerdim abi hatta çökme demeyim sen kendin gönderirdin ???? çok zehir saçmışız çokaslında bütün bunlar hep @
Aslında herşeyi @Elvis başlattı, sonra ortadan kayboldu. Yan mahalledeki ilanından sadece ismi sebebiyle hanımla şakalaşırken aldım kuma yı keşke 2. Yi de alsaydım @aliemirkose de zehirlenmezdi kendi halimde sessiz sedasız takılırdım, milleti dert sahibi ettik ????
Mtl de olmazsa olmaz dört kriterim var hocam Vurum , Aroma, Ilık yada soğuk buhar ve Sessizlik. Kuma atomizer yapısıyla bunları sağlar gibi geliyor. Artı olarak damlatma yada vakumla likit besliyorsa bu kriterlere plus olarak giriyor. Bekleyen 4 adet kuma siparişi var yarın netleşecek bakalım. German House ürün çeşit ve stoklarına baktığımda butik bir depo gibi görünüyor. Muhtemelen benim ödeme bekleyenler stokla alakası var gibi de geliyor ama gelirse dördünüde buradan vericem : )bende 1 tane var hatta kuma zehrini ilk yayan olabilirim muhtemelen , benden @aliemirkose ye bulaştı sonra çığ gibi yayıldı yanlış hatırlamıyorsam her neyse ben elimde hiç yokmuş numarası yapabilirim , siz ticari maksatla almamış olsanızda tüm masrafları x2 olarak da talip olabiliim 1 tanesine
Evet orada bir ilan vardı bayağı bir satılmamış hatta sonra indirime bile gitmiş. Burada ve telegramda bayağı bir aranıyor inşallah Hype değildiraslında bütün bunlar hep @
Aslında herşeyi @Elvis başlattı, sonra ortadan kayboldu. Yan mahalledeki ilanından sadece ismi sebebiyle hanımla şakalaşırken aldım kuma yı keşke 2. Yi de alsaydım @aliemirkose de zehirlenmezdi kendi halimde sessiz sedasız takılırdım, milleti dert sahibi ettik ????