Biliyorum olmazda, ricada edemiyoruz.bende ilk defa oralardan alışveriş yapayım dedim kumanın hatrına beklemedeyim hocam almanyadaki arkadaşınızdan rica edin. Oradaki kartlarda sorun olmaz bence.
Yerli kartlarla olmuyor evet.2Fdeal sitesinden sipariş oluşturdum kargo adresinide Almanya olarak verdim fakat türk kredi kartıyla ödeme yapamıyorum bilen yardımcı olacak varsa öm den bana ulaşsın ltf.
Hocam hayırlı olsun şimdiden. Acaba bir tanesi ne kadara geliyor kuma'nın?Ben ödeyemiyorum bizim kartları kabul etmiyorlar.4 ad kuma bekliyor????
Sağolasın.Hocam alamadım tr kart kabul etmiyorlar kuma ad 31$ civarı 6,5$ da kargo masrafı var.Hocam hayırlı olsun şimdiden. Acaba bir tanesi ne kadara geliyor kuma'nın?
Çok teşekkürler hocam ????Sağolasın.Hocam alamadım tr kart kabul etmiyorlar kuma ad 31$ civarı 6,5$ da kargo masrafı var.
Hocam şaşırdım kaldım inan başka sitelerdende alışveriş yapacaktım 2,site daha kabul etmedi paypal'ıda siteler in hepsi askıya almışlar ne yapıcaz bilemiyorum.????Ben Fransa'da ki arkadaşa rica ettim ödeme için ondada ödeme ret yedi ????????
Üstad bitcoinci olacaz bu gidişle ????????????Hocam şaşırdım kaldım inan başka sitelerdende alışveriş yapacaktım 2,site daha kabul etmedi paypal'ıda siteler in hepsi askıya almışlar ne yapıcaz bilemiyorum.????
Aynen hocam,onu kabul ediyorlarmış.Üstad bitcoinci olacaz bu gidişle ????????????
Siparişin hayırlı olsun da!..????Ödemeyi hangi ülke kartıyla veya nasıl yaptın hocam burdan veya özelden bilgi verirmisin.Şu an kargoya hazırlanıyor. Hatta siparişimde 2 adet vardı yanlışlıkla 6 tane vermişim 4 tanesini iptal ettirdim.
Normal garanti bonus kartla yaptım hocam . İlk başta ödeme bekleniyor dedi daha sonra mail le ödeme tamamlandığı yazdı. Kart ekstresinden kontrol ettiğimde tutar çekilmiş. Dediğim gibi diğer verdiğim siparişleri iptal ettim.Siparişin hayırlı olsun da!..????Ödemeyi hangi ülke kartıyla veya nasıl yaptın hocam burdan veya özelden bilgi verirmisin.
Şimdi anladım sen alman depodan verdin ben çin depodan bu yüzden kabul etmedi şimdide alman depoda kalmamış tşk ler.Normal garanti bonus kartla yaptım hocam . İlk başta ödeme bekleniyor dedi daha sonra mail le ödeme tamamlandığı yazdı. Kart ekstresinden kontrol ettiğimde tutar çekilmiş. Dediğim gibi diğer verdiğim siparişleri iptal ettim.
En alttaki kargoya hazırlanan üsttekiler iptal olunan sipariş
Ekli dosyayı görüntüle 62528
keşke 4 taneyi iptal ettirmeseydin hocam müşterisi hazırdıŞu an kargoya hazırlanıyor. Hatta siparişimde 2 adet vardı yanlışlıkla 6 tane vermişim 4 tanesini iptal ettirdim.