Yobcum sen neler yaptın görüşneyeli hayat sana neler yaptı anlat bakemben bi süredir uzaktım amazonlardaki torpik ormanlarda yetişen kahve çekirdeğinin peşindeydim.
tam buldum derken karşıma indiana jones çıktı. dedi bene yardım et kurbanın olim.
neyse gelmişken onun işi de hallettik. tam bitti geliyorum derken biri jumanji mumanji bişeler dedi hoppala yeniden bi macera
tamam dedik buda bittir artık gelicem lara croft diye bi hatun çıktı bu seferde elini ayaaaanı öpiiim yardım et bana ona da yardım mardım sonra
dedim yeterr yeterr bi salın beni bekleyenim çok
neyse uzatmıyım detaylarda booomıyım hala da yakınlaşmadım ama ufak ufak geliyorum
YOBB un KAHVESİ Loooodinggg.......
İşte bu ya zaten .
Dünya iyice boktan oldu biraz güzel vakit geçirdiğimiz parmaklar
azcık olsa takıldığımız kafa dağıttımız bir ortam vardı tekrar o güzel günlere bir nebzede olsa dönelim bence
Çay düble olanından ve efsane tostlar özlendi be
Yobcum sen neler yaptın görüşneyeli hayat sana neler yaptı anlat bakem
Yetiş ali dayııben bi süredir uzaktım amazonlardaki torpik ormanlarda yetişen kahve çekirdeğinin peşindeydim.
tam buldum derken karşıma indiana jones çıktı. dedi bene yardım et kurbanın olim.
neyse gelmişken onun işi de hallettik. tam bitti geliyorum derken biri jumanji mumanji bişeler dedi hoppala yeniden bi macera
tamam dedik buda bittir artık gelicem lara croft diye bi hatun çıktı bu seferde elini ayaaaanı öpiiim yardım et bana ona da yardım mardım sonra
dedim yeterr yeterr bi salın beni bekleyenim çok
neyse uzatmıyım detaylarda booomıyım hala da yakınlaşmadım ama ufak ufak geliyorum
YOBB un KAHVESİ Loooodinggg.......
Biladel ortam çok değişimiş tanıyan tanıyor da yeni gelenler var dur hele hemen açık etme beni yobcumkitliycek birini bulursan haber et
Allah şifa versin. İnşaallah sıkıntısız bir şekilde ameliyatı olur en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.Dostlar,abiler kardeşlerim, öncelikle hepinize keyifli buharlar dilerim
Yarın sabah ameliyata giriyorum bir süre aranızda olamayacağım
Tedavi sürecim ne kadar sürecek tekrar aranıza ne zaman dönerim bilmiyorum ancak 2 gün içerisinde tekrardan sizlerle olmayı planlıyorum
İnşallah daha kısa sürede sizlerle buluşuruz tekrar
İlanım yayında kalabilir sipariş yazmak isteyen öm atabilir sahalara geri döndüğümde geri dönüş yapacağım
Çok süper bir şekilde geri geleceğim inşallah
Sizleri çok seviyorum sağlıcakla kalın
SBTV COMMERCİAL ÜYESİ
“SENSEİVAPE”
Dostlar,abiler kardeşlerim, öncelikle hepinize keyifli buharlar dilerim
Tedavi sürecim ne kadar sürecek tekrar aranıza ne zaman dönerim bilmiyorum ancak 2 gün içerisinde tekrardan sizlerle olmayı planlıyorum
İlanım yayında kalabilir sipariş yazmak isteyen öm atabilir sahalara geri döndüğümde geri dönüş yapacağım
Sizleri çok seviyorum sağlıcakla kalın[emoji120]
SBTV COMMERCİAL ÜYESİ
“SENSEİVAPE”
Geçmiş olsun acil şifalar versinDostlar,abiler kardeşlerim, öncelikle hepinize keyifli buharlar dilerim
Sizleri çok seviyorum sağlıcakla kalın
SBTV COMMERCİAL ÜYESİ
“SENSEİVAPE”
Merhabalar, bende yeni katıldım aranıza, e sigarada 10 yıllık tecrübem var
Allah şifa versin. İnşaallah sıkıntısız bir şekilde ameliyatı olur en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
Gecmis olsun. Bir an once sagliniza kavusmanizi dilerim.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunGeçmiş olsun acil şifalar versin
Geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun umarım bir sorun yoktur.
Geçmiş olsun kardeşimGeri döndük sahalara çok şükür iyiyim
Tekrardan başlayabiliriz