Genel Sohbet Yoklama Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zgrrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte bu ya zaten .
Dünya iyice boktan oldu biraz güzel vakit geçirdiğimiz parmaklar 😂
azcık olsa takıldığımız kafa dağıttımız bir ortam vardı tekrar o güzel günlere bir nebzede olsa dönelim bence
Çay düble olanından ve efsane tostlar özlendi be

ben bi süredir uzaktım amazonlardaki torpik ormanlarda yetişen kahve çekirdeğinin peşindeydim.
tam buldum derken karşıma indiana jones çıktı. dedi bene yardım et kurbanın olim.
neyse gelmişken onun işi de hallettik. tam bitti geliyorum derken biri jumanji mumanji bişeler dedi hoppala yeniden bi macera
tamam dedik buda bittir artık gelicem lara croft diye bi hatun çıktı bu seferde elini ayaaaanı öpiiim yardım et bana ona da yardım mardım sonra
dedim yeterr yeterr bi salın beni bekleyenim çok
neyse uzatmıyım detaylarda booomıyım hala da yakınlaşmadım ama ufak ufak geliyorum

YOBB un KAHVESİ Loooodinggg.......
Yobcum sen neler yaptın görüşneyeli hayat sana neler yaptı anlat bakem

ben bi süredir uzaktım amazonlardaki torpik ormanlarda yetişen kahve çekirdeğinin peşindeydim.
tam buldum derken karşıma indiana jones çıktı. dedi bene yardım et kurbanın olim.
neyse gelmişken onun işi de hallettik. tam bitti geliyorum derken biri jumanji mumanji bişeler dedi hoppala yeniden bi macera
tamam dedik buda bittir artık gelicem lara croft diye bi hatun çıktı bu seferde elini ayaaaanı öpiiim yardım et bana ona da yardım mardım sonra
dedim yeterr yeterr bi salın beni bekleyenim çok
neyse uzatmıyım detaylarda booomıyım hala da yakınlaşmadım ama ufak ufak geliyorum

YOBB un KAHVESİ Loooodinggg.......
Yetiş ali dayıı

Forum üyelerine üzücü bir haberim var…
Kargo ücretlerine bugün itibari ile zam gelmiştir
Kargo ücreti artık 70₺değildir 100₺ dir
Anlayışınız için teşekkür ederim hayırlı günler dilerim

Dostlar,abiler kardeşlerim, öncelikle hepinize keyifli buharlar dilerim
Yarın sabah ameliyata giriyorum bir süre aranızda olamayacağım
Tedavi sürecim ne kadar sürecek tekrar aranıza ne zaman dönerim bilmiyorum ancak 2 gün içerisinde tekrardan sizlerle olmayı planlıyorum
İnşallah daha kısa sürede sizlerle buluşuruz tekrar :)
İlanım yayında kalabilir sipariş yazmak isteyen öm atabilir sahalara geri döndüğümde geri dönüş yapacağım
Çok süper bir şekilde geri geleceğim inşallah
Sizleri çok seviyorum sağlıcakla kalın🙏

SBTV COMMERCİAL ÜYESİ
“SENSEİVAPE”

Tedavi sürecim ne kadar sürecek tekrar aranıza ne zaman dönerim bilmiyorum ancak 2 gün içerisinde tekrardan sizlerle olmayı planlıyorum
İlanım yayında kalabilir sipariş yazmak isteyen öm atabilir sahalara geri döndüğümde geri dönüş yapacağım

SBTV COMMERCİAL ÜYESİ
“SENSEİVAPE”
Allah şifa versin. İnşaallah sıkıntısız bir şekilde ameliyatı olur en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.

Sizleri çok seviyorum sağlıcakla kalın[emoji120]

SBTV COMMERCİAL ÜYESİ
“SENSEİVAPE”

Gecmis olsun. Bir an once sagliniza kavusmanizi dilerim.

SBTV COMMERCİAL ÜYESİ
“SENSEİVAPE”
Geçmiş olsun acil şifalar versin

Merhabalar, bende yeni katıldım aranıza, e sigarada 10 yıllık tecrübem var
Allah şifa versin. İnşaallah sıkıntısız bir şekilde ameliyatı olur en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
Gecmis olsun. Bir an once sagliniza kavusmanizi dilerim.
Geçmiş olsun acil şifalar versin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏

Geri