3 kuruşluk emekli maaşıma mı göz diktin @YANCIValla o fon riskli daha önce sıkıntı yaşandı malum ama uygun bir fonda daha var yardımcı olurum Gazi sana müthiş bir fon çok kazandırır @comandante fonu tavsiye ederim
Farkk yapmaz bana yabana da mersinedeSimdi ise yaban mersini dolu
Farkk yapmaz bana yabana da mersinede[emoji23]
Sen nasılsın gazi sen ne alemdesinBen dedim az getirir diye [emoji23] o yuzden gbp kurunu baz aldik
Komutanım ne var neyok nasılsın neler yapıyorsun
Sen nasılsın gazi sen ne alemdesin
İyi güzel Biraz düzeldim ben sağlık olarak daha iyiyim topladım kendimi emekli olunca ara sıra sağlık problemlerim oluyor ama çok önemli bir şey yok şükür simit tezgahı ayarladım kendi mahalemde emekli olunca 2 senedir oyalanıyorum şarküteri yi niye kapattınız maliyetler miAyni tas ayni hamam. Tek fark yil sonu dukkani kapattik sarkuteri dukkani vardi hatunun islettigi. Ben ofiste takilmaya devam.
Sende keyifler nasil?
İyi güzel Biraz düzeldim ben sağlık olarak daha iyiyim topladım kendimi emekli olunca ara sıra sağlık problemlerim oluyor ama çok önemli bir şey yok şükür simit tezgahı ayarladım kendi mahalemde emekli olunca 2 senedir oyalanıyorum şarküteri yi niye kapattınız maliyetler mi
Aynen dediğin gibi malesef öyle oldu .Her şey zordu zaten iyi ce zorlaştı. Bu gidişat çok kötüYipratti artik. Bir de yukselen fiyatlar alim gucunu dusurunce ciro artsa da kar dustu. Atilan tas kusu vurmadigi gibi artik urkutmedi de diyebilirim. Ugrastigina degmiyor.
AlemsinMonot10 a yasli dedim diye kizdi
Sotw bayadir yok
Murcix iyice buckhingam sarayina yerlesti
Sihirbaz a dedikoducular haber verince geliyor
Yobb buralardaydi
Yaw Gazi Komutan bu millet nerede kimse yok çay ocağımız vardı yoob sihirbaz ortim soft yok mono yok murcix yok daha bir sürü kişi sayarım da nerde millet