• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yılanss ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Selamlar Sbtv ailes
Öncelikle her türlü makara ,kikiri ,zehir ????, aklınıza gelecek hertürlü muhabbet serbest
Konuyu açma sebeplerimden biri ???? ikincisi merak.
İşin aslı zehre ihtiyacım var ????????
Benim gibi zehirlenmek isteyenleri bir araya toplamak istedim desem yanlış olmaz????????
Var mı ben Kutup ayısı ile tanışmak istiyorum diyeen. ????????
Gelelim malum zehirlere :)
Damardan zehir istiyorumm şimdiiii ????????????
TRY 203.79 51% İndirim | Yftk SQuape bir katlı RTA 4ml kapasiteli 316 paslanmaz çelik 24mm çap hava akımı Rebuildable rta vs flaş e-buhar V4.5S + rta
☠️ ☠️ ☠️ ☠️
Bu ürün ae veya ft gelirse niyetim var aslında ikisinede niyetim var.

Oyla 0
ismini arattım ama denk gelemedim tekrar bakıyorum hemen.
Selam
resimdeki mod Ambition Mods Converter Box,
Bunun hem resimdeki gibi full kiti, sadece tüpü, sadece replacement Adaptor kiti (pil ve chipli kısmının oturdulduğu adaptör) şeklinde ayrı ayrı satılabiliyor.
Arkadaşların bahsettiği Telegram satıcısı Ali Solmazda geçtiğimiz Pazar gününden sonra tükendi maalesef.
Ama sanırım bu ilk getirişi değildi. Takip edebilirsiniz. 1100 TL bandında satılıyordu.
Saygılar

Son düzenleme:
Selam
resimdeki mod Ambition Mods Converter Box,
Bunun hem resimdeki gibi full kiti, sadece tüpü, sadece replacement Adaptor kiti (pil ve chipli kısmının oturdulduğu adaptör) şeklinde ayrı ayrı satılabiliyor.
Arkadaşların bahsettiği Telegram satıcısı Ali Solmaz da geçtiğimiz Pazar gününden sonra tükendi maalesef.
Ama sanırım bu ilk getirişi değildi. Takip edebilirsiniz. 1100 TL bandında satılıyordu.
Saygılar

Kargosu ile 1160 ???? 85 dolarese denk geldi.

Göndermiyorlar ama elin Çinlisinden alsak 70 mod 5 te kargo + - 75 dolarlık olacak geçerse vergisi ekstra.

Canım Türkiyem de bu kadar fark gümrüksüz cihaz fena değil ama wallahi içim acıdı

Usd 8TL den gittiği zamanlarda alamayanlar için dolares farkı..

Kargosu ile 1160 ???? 85 dolarese denk geldi.

Göndermiyorlar ama elin Çinlisinden alsak 70 mod 5 te kargo + - 75 dolarlık olacak geçerse vergisi ekstra.

Canım Türkiyem de bu kadar fark gümrüksüz cihaz fena değil ama wallahi içim acıdı

Usd 8TL den gittiği zamanlarda alamayanlar için dolares farkı..
Aynen ben de geçen hafta aldım hatta siz paylaştığım resmi gördünüz.
Fasttech e baktım 70 dolar (69.90) + 7 dolar kargo. Fakat benim şansım mıdır bilmiyorum son zamanlarda gümrükte ürünlerim kaldı ft den. Geri iade giderdi bu sefer Ukim imha edilecek dedi. Artık ato mod ithal olayından vazgeçtim. Arkadaş vasıtası yapacaktım ama 77 dolar zaten Ali Solmaz ın rakamına çok yakındı. Gerek görmedim bile uğraşmayı.
Dediğiniz gibi 77 x 14 tl lik cihaz mı? Kesinlikle değil....... maalesef. Böyle x14 yazarken bile mantık almıyor :))))

cok basarili bence de. halen vazgecemedigim voopoo modum var. sicaklik kontrol performansindan da asiri memnunum.
Evet voopoo cift yonlu cok guzel bir mod, hatta kaptanin bir incelemesinde Dna performansinda TC verimi alinabiliyor demisti, bende gidip Drag 2 almistim ama cok ergonomik olmayinca cikarmistim elden. Daha hafif TC si iyi olan bulamayinca almamistim, yoksa voopoo benim ilk goz agrimdir. Keske yakusuklu bir sey cikarsada alsak :D

Komutanım günaydın senin elinden geçen ato ötmez ????
Çok gereksiz geliştirme var gibi geldi bana tamam kullanıcı dostu olsun güzel, vur deyip öldürmüşler. Kapa altını dicen ozaman ötmez anladım. ????
Onu bırakta sen bishop kullandın mı? pandora v2, bishop ve era pro ????

Era Pro şu ana kadar gördüğüm en sessiz atomizerlerin başında gelebilir.
Aynı şeyi Era için diyemiyordum. Air pinleri sıkıntılıydı, çok sesi vardı ve alt hava deliklerinden akıtma yapıyordu. Yol verecektim. Ne zaman pro nun pinlerini ilk versiyona taktım ses kesildi.
Aroma olsun, vurum olsun çok başarılı geliyor bana. Hali hazırda ikisini de her gün kullanıyorum. Majörlerle beraber tahta yerleşmiş durumda diyebilirim.
Kullanım kolaylığı, basitliği, soğukluğu, sessizliği, içim keyfi ve buhar doyumu beni çok etkiledi.
Testerim @murcix Pandora v1 / Bishop / Era Pro arasındaki tercih skalasında bunu önerdi bana ve aldığıma pişman değilim. Diğer atomizerleri dövdü testte ;)

IMG_20220126_0938.jpg

Son düzenleme:
Geri