• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yılanss ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Selamlar Sbtv ailes
Öncelikle her türlü makara ,kikiri ,zehir ????, aklınıza gelecek hertürlü muhabbet serbest
Konuyu açma sebeplerimden biri ???? ikincisi merak.
İşin aslı zehre ihtiyacım var ????????
Benim gibi zehirlenmek isteyenleri bir araya toplamak istedim desem yanlış olmaz????????
Var mı ben Kutup ayısı ile tanışmak istiyorum diyeen. ????????
Gelelim malum zehirlere :)
Damardan zehir istiyorumm şimdiiii ????????????
TRY 203.79 51% İndirim | Yftk SQuape bir katlı RTA 4ml kapasiteli 316 paslanmaz çelik 24mm çap hava akımı Rebuildable rta vs flaş e-buhar V4.5S + rta
☠️ ☠️ ☠️ ☠️
Bu ürün ae veya ft gelirse niyetim var aslında ikisinede niyetim var.

Oyla 0
12e8cdceb84e7b119f41a5e09c83d24d.dng

Watt modda kullanıcak iseniz yihi,dna,dicodes hiç birine gerek yok üstad. Dna20 , dna100 ve dna250 harici bütün chipleri deneyimledim. Bana en sağlıklı gelen dna60 olmuştu.(şahsi fikir) Uzun süredir dna chip kullanmıyorum bu arada onuda belirteyim.
hocam DL'de dna133 ve 250c kullandım dna133 ateşlemesi pumadan, aegisten vs kötü çok yavaş geliyor belirlenen watta. ama c serisinde boost olayı ciddi bir avantaj. dicodesteki boosta göre daha hissettirmeden yapıyor işini. ben de bu şekilde kullanmayı seviyorum aslıjnda. tercihim bu yanda aslında. watt düştükçe bu tercih için fark baya azalıyor tabi.

hocam DL'de dna133 ve 250c kullandım dna133 ateşlemesi pumadan, aegisten vs kötü çok yavaş geliyor belirlenen watta. ama c serisinde boost olayı ciddi bir avantaj. dicodesteki boosta göre daha hissettirmeden yapıyor işini. ben de bu şekilde kullanmayı seviyorum aslıjnda. tercihim bu yanda aslında. watt düştükçe bu tercih için fark baya azalıyor tabi.

Dna dogru atesleme yaptigi icin size bu sekilde yavas hissettiriyor. Diger soylediginiz cihazlar preheat li oldugu icin ilk ateslemeyi hizli yapiyor. Ama stabil ayni akimi verme konsusunda yihi dna dico voopoo, asmodus ve aegis den sasmamak lazim.

Ama stabil ayni akimi verme konsusunda yihi dna dico voopoo, asmodus ve aegis den sasmamak lazim.
hocam ben yihinin stabil ve doğru (ayarlanan watt anlamında) akım verdiğini düşünmüyorum. hele ki powerful ve powerful+ modlarında zıvanadan çıkıyor alet
aegis de keza benim gözümde yihiden farksız cayı cayır ateşlemek bana göre ateşlemek değil. aegiste 14 watta içtiğimi dna da 16-17 wattlarda içmek garip geliyordu bana.
voopoo kullanmadım yorum yapamam
dna zaten sevdiğim çip ama c serisi ve opsiyonları
asmodus çip konusunda gerçekten başarılı reborn kullanmıştım çok hoşuma gidiyordu. özellikli çiplerden değil de çin işi bir mod alacak olsam asmodus u tek geçerim.
dicodes ise dna nın ardından ikinci sırada gelir benim gözümde. watt modunda gereksiz denmesini anlamıyorum çünkü çok stabil ve watt neyse gerçekten o. sanırım jai haze akım ölçerle giriştiği bir videosu var. cidden stabilliği kanıtladı diyebilirim.

edit yine bu tarz bir yazı yazmıştım bir yerlerde diye hatırlıyorum.

edit 2: bir küçük ekleme yapayım: asmodus, çift pilli modlarında pillerin evli olması konusunda uyarı yapan tek moddu kullandığım

Son düzenleme:
hocam ben yihinin stabil ve doğru (ayarlanan watt anlamında) akım verdiğini düşünmüyorum. hele ki powerful ve powerful+ modlarında zıvanadan çıkıyor alet
aegis de keza benim gözümde yihiden farksız cayı cayır ateşlemek bana göre ateşlemek değil. aegiste 14 watta içtiğimi dna da 16-17 wattlarda içmek garip geliyordu bana.
voopoo kullanmadım yorum yapamam
dna zaten sevdiğim çip ama c serisi ve opsiyonları
asmodus çip konusunda gerçekten başarılı reborn kullanmıştım çok hoşuma gidiyordu. özellikli çiplerden değil de çin işi bir mod alacak olsam asmodus u tek geçerim.
dicodes ise dna nın ardından ikinci sırada gelir benim gözümde. watt modunda gereksiz denmesini anlamıyorum çünkü çok stabil ve watt neyse gerçekten o. sanırım jai haze akım ölçerle giriştiği bir videosu var. cidden stabilliği kanıtladı diyebilirim.

edit yine bu tarz bir yazı yazmıştım bir yerlerde diye hatırlıyorum.

edit 2: bir küçük ekleme yapayım: asmodus, çift pilli modlarında pillerin evli olması konusunda uyarı yapan tek moddu kullandığım

Acikcasi watt modunda voopoo ve yihi stabilitesi cok iyidir. Power ve powerfull + da dediginiz dogru , sapitiyor ama standart modda gayet stabildir. Djlsbvape videosunu izlerseniz SL class icin orada acikliyor.

Geri