• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yılanss ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Selamlar Sbtv ailes
Öncelikle her türlü makara ,kikiri ,zehir ????, aklınıza gelecek hertürlü muhabbet serbest
Konuyu açma sebeplerimden biri ???? ikincisi merak.
İşin aslı zehre ihtiyacım var ????????
Benim gibi zehirlenmek isteyenleri bir araya toplamak istedim desem yanlış olmaz????????
Var mı ben Kutup ayısı ile tanışmak istiyorum diyeen. ????????
Gelelim malum zehirlere :)
Damardan zehir istiyorumm şimdiiii ????????????
TRY 203.79 51% İndirim | Yftk SQuape bir katlı RTA 4ml kapasiteli 316 paslanmaz çelik 24mm çap hava akımı Rebuildable rta vs flaş e-buhar V4.5S + rta
☠️ ☠️ ☠️ ☠️
Bu ürün ae veya ft gelirse niyetim var aslında ikisinede niyetim var.

Oyla 0
Aslında zor değil ama, ekstra parça - ekstra maliyet sanırım.
Sergey ultem için ekstra maliyet, hatta pahalı, diyordu. Yanlış hatırlamıyorsam ‘custom’ iş yapan birilerine yöneliyordu Rus gençliği. Ultem’in kullanımını görünce şaşırmıştım. ????‍♂️ Tasarım kısmıyla ilgili de bir şeyler vardı, ama, net hatırlamadığım için, yanlış bilgi vermek istemem.

Sergey deyince, pahalı veya ucuz meselesine başka bir örnek de Svoemesto’ya ait. Afc maliyetli, vida sistemi daha ucuz gibi bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum (svoemesto) Sergey’den. ????‍♂️

Tüh ya çok kötü oldu ????

Elime ulaşmadan yükseldim ????????????

98MMFl.jpg

Ben yeniyim daha çok kafanızı şişiririm.
Ya bu akıttı yaw
Kaç ohm alıyon
Hangi pamuk falan ooo daha işiniz var benimle
Tanışalım bu arada Emrah ismim yaş 37 İst. Burayı Bi arkadaş önerdi bize esf den kaçtık gibi. Hatta kendisi Mod olabilir burda Nick sordum daha dönmedi ????

Memnun olduk üstadım, yaş 35, Oğuz ben de, yarışmaya şehitliğiyle meşhur ilimiz Çanakkale'den katılıyorum, hayır adaları filan da çok güzel ama varsa yoksa Çanakkale Savaşı :D Ülkeyi yaşanmaz hale getirip sonra harplere, devrimlere mecbur bırakmasak aslında yaşanılası bir yer :D

Ben unuttum ya acaba ilk kim özelden yazdı SBTV'yi bana, ben de mutlu mesud takip ediyorum SBTV'yi :) Esigara güzel şey üstadım, hoşgeldiniz buhar yolculuğumuza. Benim kaptanın seyir defteri15 gün sonra 9. seneyi devirmiş olacak. Küçücük bir öneri size benden, "öyle değil o, şöyle yap, olmamış, o öyle yapılmaz" minvalinde gevgev yapanlardan direk uzak durup "böyle olabilir, şöyle deneyebilirsiniz" diyenlere yakın durun, 2-3 deneyimli buhardaşla sohbet ettiğinizde gereken her şeyi öğrenmiş olacaksınız.

Bir sıralama yaparsam esigaranın en çetrefilli kullanımı, ne bileyim ısı içimi+sarımlı atomizer+evyap likit diyelim ki, 1 ayı almaz öğrenmeniz yani cep telefonu kullanmaktan, araba sürmekten falan kat be kat kolay.

Temel konular:

-Elektrik bilgisi, direnç (ohm), watt/volt/amper ilişkisi, piller,
-mod, atomizer, pod türleri ve özellikleri,
-Likit bileşenleri, Nbase (bitkisel gliserin ve propilenglikol, likit nikotin ekstratı, aromalar),
-Tel malzemeleri ve özellikleri, pamuk türleri, sarım teknikleri

Ne araştıracaksanız bu 4 ana başlık altında bir yerlerde üstadım. Keyifli buharlar! :)

Geri