• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yılanss ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Selamlar Sbtv ailes
Öncelikle her türlü makara ,kikiri ,zehir ????, aklınıza gelecek hertürlü muhabbet serbest
Konuyu açma sebeplerimden biri ???? ikincisi merak.
İşin aslı zehre ihtiyacım var ????????
Benim gibi zehirlenmek isteyenleri bir araya toplamak istedim desem yanlış olmaz????????
Var mı ben Kutup ayısı ile tanışmak istiyorum diyeen. ????????
Gelelim malum zehirlere :)
Damardan zehir istiyorumm şimdiiii ????????????
TRY 203.79 51% İndirim | Yftk SQuape bir katlı RTA 4ml kapasiteli 316 paslanmaz çelik 24mm çap hava akımı Rebuildable rta vs flaş e-buhar V4.5S + rta
☠️ ☠️ ☠️ ☠️
Bu ürün ae veya ft gelirse niyetim var aslında ikisinede niyetim var.

Oyla 0
Selamlar Sbtv ailes
Öncelikle her türlü makara ,kikiri ,zehir ????, aklınıza gelecek hertürlü muhabbet serbest
Konuyu açma sebeplerimden biri ???? ikincisi merak.
İşin aslı zehre ihtiyacım var ????????
Benim gibi zehirlenmek isteyenleri bir araya toplamak istedim desem yanlış olmaz????????
Var mı ben Kutup ayısı ile tanışmak istiyorum diyeen. ????????
Gelelim malum zehirlere :)
Damardan zehir istiyorumm şimdiiii ????????????
TRY 203.79 51% İndirim | Yftk SQuape bir katlı RTA 4ml kapasiteli 316 paslanmaz çelik 24mm çap hava akımı Rebuildable rta vs flaş e-buhar V4.5S + rta
☠ ☠ ☠ ☠
Bu ürün ae veya ft gelirse niyetim var aslında ikisinede niyetim var.
By-ka v9 ae’ ye düşmüş. Haber vereyim dedim ???? ????????????

US $29.41 50% Off | SXK by ka v9 RTA Atomizer 22mm vape Tank 5.0ml mtl single Coil Rebuildable RTA E-Cigarette Vaporizer BY-kA V9 RTA tank Atomizer

US $22.60 | Cloudworkz Style BY KA V9 MTL RTA Full Kit 22mm 3.0ml 5.0ml Adjustable Airflow Rebuild Atomizer Vape Tank

Alternatifli olsun şöyle ????????????

Tişkür yeğenim. :love: Elemana söyledim o alıp deniycek ardıkın. Ben böle basit şeylerle uraşmıyom :D :D

Aslında zor değil ama, ekstra parça - ekstra maliyet sanırım.
Orijinal Cin markalari haric ozellikle High end sinifinda sayilanlar icin bu ekstra maliyetlerin onemi oldugunu dusunmuyorum. bu firmalar yuksek kalite hammadde kullaniyorlar ama klon piyasasi mechul. ayrica her parca teferruat ve agirlik da yaratiyor. O nedenle ben dahil cogu kullanici basit tank seviyor.

ilaveten
klon bile olsa dikkatli kullanimda bu yivli tanklar epey dayanikli ama iste cogumuzun cekindigi ama bazilarimizin gozlerini yumdugunu konu saglik kismi :)

Son düzenleme:
Geri