sihirbaz
Council
Askeri kamyon o zaman ????????????kamyondur
Askeri kamyon o zaman ????????????kamyondur
araya 1 tane 2002 karismis
hemen hepsini ben de yaptim (ronaldo haric) jole bende lisede basladi, oncesinde biryantin kullanirdikresimlerin hepsi ile ilgili yaşanmışlıklarım var özellikle bire bir resimleri aradım buldum güzel günlerdi saçımı Ronaldo gibi kestirip sırf taso için cips alırdım torpil patlatıp jöle yerdim arkadaşlarla mahallede alman tek kale maç yapardık, top sektirme yarışını kaybeden kaleye ilk geçen olurdu, en çok gol yiyen ilk kişi anne olurdu sonra kız kardeş abi enişte baba diye giderdi ???? siyah önlüğümün kolları hep uhu olur çıkmazdı okul çıkışı aynı resimdeki gibi yakamın bi düğmesini açar aşağı sarkıtırdım jöle kutumu okula götürür ilk teneffüs saçlarımı dikerdim kirpi gibi baya aykırı biri gibi görünürdüm ama öyle değildim ben ????
O selam bana geliyor galiba üstad, 80 leri biliriz elbet, belli mi olur güzel bir masa sohbetinde anlatacak çok şey vardır belki ????Bazi mesajlarima gülüp duranlara da selam olsun..
Ama 80 lerde lise bebesi olmak nedir bi arastirsinlar ..
@cloudman mesajini gorunce dedim ki acaba star'in bombasini hatirlar mi tam da oymus
dayimlarda cips cerez kola tombala eglenirken tam 12'de cikmisti ???? ???? ????
yeni nesil versiyonunu buldum ama yanlışmı hatırlıyorum grup vitaminde çevirmişti bunu sanki o yıllarda,bulamadım nette;Bu unutulurmu hiç ????
Grup Vitamin değil de Erol Köse yapmıştı gibi hatırlıyorum sanki, araştırayım biraz ????yeni nesil versiyonunu buldum ama yanlışmı hatırlıyorum grup vitaminde çevirmişti bunu sanki o yıllarda,bulamadım nette;