comandante
Council
1870 galiba ????????acıkta ben ekliyim. ama benimkiler 70 lerden
Ekli dosyayı görüntüle 38829
ilk balığı tuttum1870 galiba ????????
Ben yanyan apaci değil direk büyük şeftim pioner TS 2090 , Sony xpod amfi / woofer,benim kasette de bu ikisi ilk şarkıydı ,3. de bu,cıstak cıstak iyi sağır olmadım o ara90ların babalarından
pioneer set offff akşam üstü mahallede yan yan apaçi yıllarım altımda 87 model doğan , kop kop keşke o günlere dönsem
abi editor ol sonra zaten kralsınmesaj yazmaya üşensen ses mesajı atıyorsun ,öyle imkanları var bisürü ama ben kullanmıyorumnası mesaj kastım ama bide editör olayım siz görün beni ???? ???? ????
ben vin vindan nefret ederdim ama aaarrr yuuu rediii iii iii iii ii cok dinledik90ların babalarından
pioneer set offff akşam üstü mahallede yan yan apaçi yıllarım altımda 87 model doğan , kop kop keşke o günlere dönsem
şuan bu tarz müzikler , egzoz sesi , yanlama falan benimde ilgimi çekmiyorben vin vindan nefret ederdim ama aaarrr yuuu rediii iii iii iii ii cok dinledik
tuh ben unuttum hepsini birden attimnası mesaj kastım ama bide editör olayım siz görün beni ???? ???? ????
Bunlar günümüzde de var
her donemin temsilcileri illaki olacakBunlar günümüzde de var
İç lastik olayı artık pek olmuyor , beyaz donda azaldı ama beyazın renklileri oldukca fazla
Bu şamrel baya büyükmüş, askeri araçtan falan mı çıktı acaba ????????
kamyondurBu şamrel baya büyükmüş, askeri araçtan falan mı çıktı acaba ????????