• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Viramods Hakkında (S.S.S)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Viramods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar,

vira mods mekanik modlarında bir sorun yaşayan var mıdır?
diğer mekanik modlarla farkı nedir?
sitedeki fiyatlar üzerinden sipariş verilebilir mi?
dl rda kullanımına uygun mudur?
yaylı tetik olan modelleri var mıdır?

gibi sorularım vardır. yardımcı olabilir misiniz?

Selam.
Sondan başlayayım, zira son doğru cevap için sıralama bu olmalı.
-Yaylı tetikli modeli yok.
- DL DRA kullanıma uygun değil. Düşük ohmdan dolayı mıknatısları çok çabuk hasar görüyor.
Güncel fiyatını bilemem ama 7075 olanı almıştım ben. Mükemmel hafiflikte ve şıklıkta bir mod. MTL için kullanıyorum.
Saygılar.

Selam.
Sondan başlayayım, zira son doğru cevap için sıralama bu olmalı.
-Yaylı tetikli modeli yok.
- DL DRA kullanıma uygun değil. Düşük ohmdan dolayı mıknatısları çok çabuk hasar görüyor.
Güncel fiyatını bilemem ama 7075 olanı almıştım ben. Mükemmel hafiflikte ve şıklıkta bir mod. MTL için kullanıyorum.
Saygılar.

Tesekkur ederim ilginize. Mtl kullanan arkadasima onerebilirim o zaman [emoji3][emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhabalar,

ViraMech mod kullanıcısı olarak mıknatıslı kullanım vardır. İster dl ister mtl olarak kullanabilirsiniz. Ben 22mm Single Coil dl rdayı çok güzel bir şekilde kullanabiliyorum. Şu zamana kadar sıkıntı yaşamadım. Ben kareakote kaplama modelini kullanıyorum. Gayette memnunum tercih edebilirsiniz. @Vira Mods ile iletişime geçebilirsiniz. IMG_20190623_145732-01.jpegSaygılarımla

ViraMech mod kullanıcısı olarak mıknatıslı kullanım vardır. İster dl ister mtl olarak kullanabilirsiniz. Ben 22mm Single Coil dl rdayı çok güzel bir şekilde kullanabiliyorum. Şu zamana kadar sıkıntı yaşamadım. Ben kareakote kaplama modelini kullanıyorum. Gayette memnunum tercih edebilirsiniz. @Vira Mods ile iletişime geçebilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle 35597Saygılarımla

Tesekkur ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle kuzenimden ötürü az çok bildiğim, ne kadar zor, ama aynı zamanda keyifli olduğunu düşündüğüm mesleği yürüten denizcilere sempatilerimi sunarım.

Sonrasında @Vira Mods 'u bu platformda kurdukları sağlıklı iletişim için tebrik ederim.

510 bağlantısı uzun olan bazı atomizerler, moda sıkınca daha tetiğe basmadan ateşlenmeye başlıyor. Bunun için belki değişik kalınlıklarda hibrit /510 adaptörü kullanılabilir. Bu problemin çözümü için biraz kafa yormaya değer bence.

Diğer bir beklentim ise hem Türkiye, hem dünya piyasasında artık çok az bulunan 18650 pil alan 20/21mm modlar. Hazır iletkenlik üzerine çalışmalar varken, boyumuz da bu kadar kısayken, değerlendirmekte fayda olabilir. 14500 ya da daha ince/kısa pillerin performanssızlığı, kullanışsızlığı ve piyasa boşluğu ortada. 18650 üzerine çalışmakta fayda var.

Son olarak bakım ve temizlik için kılavuzlar ve bilgilendirme kitapçıkları, matkaba bağlama arayüzleri düşünülebilir.

Edit: Anlatım bozukluğu düzeltmesi.

Son düzenleme:
Öncelikle kuzenimden ötürü az çok bildiğim, ne kadar zor, ama aynı zamanda keyifli olduğunu düşündüğüm mesleği yürüten denizcilere sempatilerimi sunarım.

Sonrasında @Vira Mods 'u bu platformda kurdukları sağlıklı iletişim için tebrik ederim.

510 bağlantısı uzun olan bazı atomizerler, moda sıkınca daha tetiğe basmadan ateşlenmeye başlıyor. Bunun için belki değişik kalınlıklarda hibrit /510 adaptörü kullanılabilir. Bu problemin çözümü için biraz kafa yormaya değer bence.

Diğer bir beklentim ise hem Türkiye, hem dünya piyasasında artık çok az bulunan 18650 pil alan 20/21mm modlar. Hazır iletkenlik üzerine çalışmalar varken, boyumuz da bu kadar kısayken, değerlendirmekte fayda olabilir. 14500 ya da daha ince/kısa pillerin performansı ve kullanışlılığı ortada. 18650 üzerine çalışmakta fayda var.

Son olarak bakım ve temizlik için kılavuzlar ve bilgilendirme kitapçıkları, matkaba bağlama arayüzleri düşünülebilir.
Merhabalar paket içeriğinde bulunan 2mm ve 1.5mm miknatislarimiz aslen 510 farklılıklarını ortadan kaldırabilmek adına ürün ile gonderilmekte malesefki her ne kadar 510 dişlisi standart bir ölçü olsada bir çok atomizerde farklılıklar gostermekte 14500 çalışması bir dönem yapmıştık lakin fiyat performans politikamızı aşan maliyetlere ulaştığı için üretime hiç gecmedik polisaj aparatını yapıp yapmamakta oldukça kararsız kaldık konuya hakim olmayan ama denemek isteyen kullanıcıların elinden daha kotu sonuçlar çıkabildiği ve materyallerimiz uzun süre polisaj ihtiyacı duymadığı için aparatı henüz uretmedik ama üretim listemizde olduğu bilgisini verebilirim değerli yorumunuz için teşekkür ederiz

merhabalar,

Denizde olduğum için cevap oldukça gecikmeli oldu kusuruma bakmayin ツ henüz yaylı tetik mekanizmanın mevcut değil modlarimiz mtl kullanım için.uretildi fakat mdtl kullanan kullanıcılarımızdan da negatif dönüşler almadık bizim tavsiyemiz manyetik tetik olduğu için 0.25 altı kullanılmaması mıknatıs ömrünü korumaya yardımcı olacaktır

hayatında hiç mech kullanmayan biri için bunu almak tehlikeli olur mu
Ben hiç mech kullanmamış biri olarak aldım. Sarımlarımı mech üzerinde değil, mod üzerinde yapıp kontrol ediyorum, daha sonra mech'e takıyorum. Pilin kutuplarının ve kaplamasından emin olup sadece vtc5a gibi amperi yüksek pillerle kullanıyorum. Moddan da oldukça memnunum. Tavsiye ederim. Boyut olarak çok başarılı. Pico modun pil kapağına kadar geliyor uzunluğu neredeyse 7cm bir şey. Üzerine de kısa bir tank taktım, mutluyum böyle.

Ben hiç mech kullanmamış biri olarak aldım. Sarımlarımı mech üzerinde değil, mod üzerinde yapıp kontrol ediyorum, daha sonra mech'e takıyorum. Pilin kutuplarının ve kaplamasından emin olup sadece vtc5a gibi amperi yüksek pillerle kullanıyorum. Moddan da oldukça memnunum. Tavsiye ederim. Boyut olarak çok başarılı. Pico modun pil kapağına kadar geliyor uzunluğu neredeyse 7cm bir şey. Üzerine de kısa bir tank taktım, mutluyum böyle.
18350 olan modeli mi kullanıyorsunuz ? Pil tüketimi nasıl

Benim bir sorum var:
pilin artı kutbu atomizere denk gelecek değil mi?
mıknatıstan hala çekiniyorum ama denemek de istiyorum denemeli miyim?
ion v2 2ml versiyonu ile kullanan var mı görüntüsü nasıl oluyor? taşma var mı?

edit: bakımı ve temizliği nasıl yapılır / yapılmalı?

Son düzenleme:
mekaniklerde yaylı kilitli power tuşu iyi olur...
regülede kalem tipi yada kanguru veya normal zarif mtl tarzı daha iyi olur..
besleme kapat aç modelli, gerçek bir 18-22 mm arası sorunsuz bir mtl rta atomizer güzel olur..
olur da olur.. :cool: :giggle:

Benim bir sorum var:
pilin artı kutbu atomizere denk gelecek değil mi?
mıknatıstan hala çekiniyorum ama denemek de istiyorum denemeli miyim?
ion v2 2ml versiyonu ile kullanan var mı görüntüsü nasıl oluyor? taşma var mı?

edit: bakımı ve temizliği nasıl yapılır / yapılmalı?

Pilin ekşi kutbunu atomizere denk getirmeniz pilin + kutbunu ezilmelere karşı koruyacaktir

Merhabalar yeniden,

aşağıdaki ürün ile ilgili bir gelişme var mıdır? bu ürün yine aynı mıknatıs mantığıyla mı çalışacak yoksa yaylı bir mekanizma eklenecek mi? (daha önce sorduysam kusuruma bakmayın gözden kaçırmışımdır :) )

Viramods farklı modlar üretecek mi?

Viramods olarak 21700-20700-18650 pil ile çalışan dış çapı 24mm olan bir prototipimiz hazır bulunmakta olup son detaylar ve iyileştirme sürecindedir.Haricen kendi elektronik çipimiz üzerinde çalışmalar yapmakta regüle mod severleride ilk yerli üretim çip ile tanıştırmayı planlamaktayız.

Geri