murcix
Council
Sesten pek haz etmiyorum daha öncede ses olduğunu belirtmiştiniz üstadım. Benim aklımdan çıkmış.@CmZ
Bendeki v8 yine SXK ürünü. Şu an piyasada sanırım sadece yftk var. Gerçi ondan da çok memnun kullananlar. Geçenlerde kıyaslamasını yapmıştım, eğer ki alacak olursan havadar olduğunu unutma ve ona uygun evl wraith vidalarının olduğunu. Ve tabii çok sesli bir koro olduğunu ????
Sesten pek haz etmiyorum daha öncede ses olduğunu belirtmiştiniz üstadım. Benim aklımdan çıkmış.
Atomizerede ekleme yapmak isterim.
Bugün Pastane-Tütün diyebiliceğim bir likit ile deneme yapıyorum.
Likit benim sevdiğim orjinalini tüketemediğim.
Bearlong bu likiti diğer tanklarımdada kullandığım için aroma yorumlamasını belirtmekte yanlışlık görmüyorum.
Bourbon ve şeker tadını törpüleyerek eser miktarda verdiğini düşünüyorum. Bu likitin aromatik bir likit ve bu aromatikliği törpülediğinide fark ettim.
Şunuda söylemek yanlış olmaz 3-4 farklı likit ile deneyimlediğimi belirteyim. İçilemiyecek begenmediğiniz likitlerde bu atomizer ile içebiliceğinizi düşünüyorum.
Yazılarımın tamamı kişisel görüşüm olup kişiden kişiye farklılık göstere bilir ????
Ekli dosyayı görüntüle 59545
fevzedeler
incindin mi ????
???? sizin yüzünüzden psikoloğumu delirtmeye gitmem gerekecek yine ????????????incindin mi ????
Sadece tütünlü likit diyor isek BENCE.buram buram aroması var demek yanlış olmaz ama işin içine pastane girerse buram buram yok derim. Yılda 100ml tütünlü likit kullanıyor isem 20ml pastane kullanan beni üzmezBu yorumundan deneyimlerime dayanarak şunu soyleyebilirim ozaman buram buram bir aroması yok bu tankın ????
bence de aranmalı ????SXK aranıyor ????
Bulunmuyor ki yattım pusuya bekliyorum işte ????bence de aranmalı ????