Kanthal
Council
Sansürlenen yerde “i ve t” bulunuyor. İlgilenenler için eklemiş olayım.
Ekli dosyayı görüntüle 59481
Çoğu öyle komutanım. ???? Bu adamlar, VS ekibi, yapmaz 1.2mm’in altına pin. Tek firmadan yürüyen kullanıcılar topluyor bu tür aksesuarları.boşuna sütçü dememişim bu atoya. sizcede benzerlik şaşırtıcı değilmi ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 59482
Maalesef siteye üye kaydı yapıp çeviri yapmaya çalıştığınızda ne demek istediğimi anlarsınız.Ekli dosyayı görüntüle 59480
google çeviri eklentisiyle istediğiniz dile çeviri yapabilirsiniz hocam.
????Tek firmadan yürüyen kullanıcılar
Email ile iletişim kurup alışveriş yapıyor yabancılar genelde —yanlış hatırlamıyorsam. ????Maalesef siteye üye kaydı yapıp çeviri yapmaya çalıştığınızda ne demek istediğimi anlarsınız.
Yok yaw ben hallettim o işi, hatta iki defa sipariş verdim ???? sonra siparişi bile iptal ettim site üzerinden. Bu aralar ordan bişey almak istemiyorum, ne olacağını kestiremiyorum. Klon deniyeceğiz nasipse????Email ile iletişim kurup alışveriş yapıyor yabancılar genelde —yanlış hatırlamıyorsam. ????
Sürekli üyelik sayfası kapanıyor maalesef. Hiç bir şekilde acountunuzda duramıyorsunuzEkli dosyayı görüntüle 59483
Ekli dosyayı görüntüle 59484
sorunun ne olduğunu anlayamadım hocam ????
Yok yaw ben hallettim o işi, hatta iki defa sipariş verdim ???? sonra siparişi bile iptal ettim site üzerinden. Bu aralar ordan bişey almak istemiyorum, ne olacağını kestiremiyorum. Klon deniyeceğiz nasipse????
#sövdürgeçmesto çok karışık bana gelmez.
klonlar tırt yeaa ????
sende @ehy de konuyu yanlış anladınız yaww. ya da işinize gelmedi ????Güveci alacan,
dibine kuzu etini koyacan,
araya bir baş sarımsagı dagitacan, aralara kuyruk yağı atacan,
ustune bostan BADILCANI küp küp doğrayacan,
aralara yine yarım baş sarimsak atacam, uzerine yarim kg domatesi dograyacan, uzerine hafif aci biberi serecen,
aralarina 1 baş sarimsak atacan,
kuyruk yagi atacan, azda terayagi atacan,
adana salçasinsan sos yapip, guvecin uzerinde gezidirecen,
sonra uzerine Badılcan kabuklarindan kaplama yapican
Sonra verecen firina, 2.5 saat sonra misss ohhh bandira bandira yicen
Aaa konu oricinal ve badılcandı dimi
Badılcan pardon Orici candir gerisi heyecandir
@Epek hep senin yüzünden yazdın yazdın komtana ortayı yaptın adam kafaya çıktı yine.
Vurdu gol oldu????
Aslında diyomki orci arada iyidir☺