Pleasewait
Council
Eyvallah dostum. ????Dinlen hocam, yarını kurtar bari
Eyvallah dostum. ????Dinlen hocam, yarını kurtar bari
Arkadaş, twisted 7 tur sardığımı bile görmüşler ya...Öyle çok tur çok tur sararsan acımaz vurur küçük diline ????
özlersin bence ???? ilişkiye verilmiş küçük bir ara gibi olur kavuştuğunda ????????????
V2 kutulu versiyon kardeşim benim. Şaşırıyorum kendime Bende. Ama beğendim açık söylemek gerekirse tavsiye ederim. ????????Vayy arkadaş @Pleasewait i majörcü yapan Hayat bize neler yapmaz ???? sen git o kadar High end mod’atomizer arasında bal arısı gibi bir ona bir diğerine kon sonra kader seni bal kuyusunun içine atsın ????
V1 mi,v2 mi abi?
Elimde su an fev,ida,brsrkr 1.5,majör varV2 kutulu versiyon kardeşim benim. Şaşırıyorum kendime Bende. Ama beğendim açık söylemek gerekirse tavsiye ederim. ????????
Ekli dosyayı görüntüle 38548
Eger denediysen arionun raven i icin uzun demlenmiş soyle 3-4-5 aylik onu da siddetle tavsiye ederim majör deTeşekkür ediyorum dostum. Sağolasın. Tribeca sipariş geçmem lazım şimdi benim.????????????
Major candırV2 kutulu versiyon kardeşim benim. Şaşırıyorum kendime Bende. Ama beğendim açık söylemek gerekirse tavsiye ederim. ????????
Ben drop kiti takmadan V2 ile keyif aldığıma göre Drop kiti merak etmiyor değilim. Likiti bitirip drop kiti takacağım. Bakalım ne olacak.Elimde su an fev,ida,brsrkr 1.5,majör var
Ve her daim tutunlerde majör u kullaniyorum onun verdigi keyfi hicbiri vermiyor hatta cogu zaman aromatik tutunler icin dropu kurup ortami senlendiriyorum ????????????
Evet kardeşim haklısın. Gerçekten çok beğendim. Tavsiye ederim. Ama sende 22 kutu vardır şimdi,.Major candır
Kolleksiyondaki yerini aldı elhamdülillah ????Evet kardeşim haklısın. Gerçekten çok beğendim. Tavsiye ederim. Ama sende 22 kutu vardır şimdi,.
V2 kutulu versiyon kardeşim benim. Şaşırıyorum kendime Bende. Ama beğendim açık söylemek gerekirse tavsiye ederim. ????????
V1'in tipini beğenmedim kardeşim.Ekli dosyayı görüntüle 38561
yaşasın majör kardeşliği ????
Abi V1’e terfi edersin gibi geliyor bana ????
Abi,Bu işler tipe göre olsaydı ???? karganında tipi çirkin ama hayvanların akıllısı da o ????V1'in tipini beğenmedim kardeşim.
Bende tipe göre kardeşim. Hala majörü nasıl aldığıma şaşkınım o kadar yani. Ama sabahtan beri içiyorum. Özlemişim boğaz vurumunu. Hep aroma hep aroma nereye kadar. Birazda boğazıma tekme atsın yahu. ????????????Abi,Bu işler tipe göre olsaydı ???? karganında tipi çirkin ama hayvanların akıllısı da o ????
Ahh be ???? adam aromadan sıkıldı biz halen istediğimiz aromayı bulamadık iyi mi ????Bende tipe göre kardeşim. Hala majörü nasıl aldığıma şaşkınım o kadar yani. Ama sabahtan beri içiyorum. Özlemişim boğaz vurumunu. Hep aroma hep aroma nereye kadar. Birazda boğazıma tekme atsın yahu. ????????????
Sağ olasın kardeşim Teşekkür ediyorum Vallahi ben aramadan biraz sıkıldım birazcık da boğaz vurumu olsun diye çaba sarf ediyorum Hayırlısı bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak ne bitecek bilmiyorum şu anda mutluyum yani majörleAhh be ???? adam aromadan sıkıldı biz halen istediğimiz aromayı bulamadık iyi mi ????
Güle güle kullan abi ????
Aroma yok, bogaz vurumu var yani Sek atosu diyorsun yaniSağ olasın kardeşim Teşekkür ediyorum Vallahi ben aramadan biraz sıkıldım birazcık da boğaz vurumu olsun diye çaba sarf ediyorum Hayırlısı bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak ne bitecek bilmiyorum şu anda mutluyum yani majörle
, arama var kardeşim stabil beraber aması var Flash gibi eğer çok fazla hani çok az hatayı veriyor sadece arama yok diye bir şey söylemedim arama artı Boğazı var Onu memnunum şu anda yaniAroma yok, bogaz vurumu var yani Sek atosu diyorsun yani