• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vayy arkadaş @Pleasewait i majörcü yapan Hayat bize neler yapmaz ???? sen git o kadar High end mod’atomizer arasında bal arısı gibi bir ona bir diğerine kon sonra kader seni bal kuyusunun içine atsın ????
V1 mi,v2 mi abi?
V2 kutulu versiyon kardeşim benim. Şaşırıyorum kendime Bende. Ama beğendim açık söylemek gerekirse tavsiye ederim. ????????

IMG_20200715_003133-01.jpeg

V2 kutulu versiyon kardeşim benim. Şaşırıyorum kendime Bende. Ama beğendim açık söylemek gerekirse tavsiye ederim. ????????

Ekli dosyayı görüntüle 38548
Elimde su an fev,ida,brsrkr 1.5,majör var
Ve her daim tutunlerde majör u kullaniyorum onun verdigi keyfi hicbiri vermiyor hatta cogu zaman aromatik tutunler icin dropu kurup ortami senlendiriyorum ????????????

Ahh be ???? adam aromadan sıkıldı biz halen istediğimiz aromayı bulamadık iyi mi ????
Güle güle kullan abi ????
Sağ olasın kardeşim Teşekkür ediyorum Vallahi ben aramadan biraz sıkıldım birazcık da boğaz vurumu olsun diye çaba sarf ediyorum Hayırlısı bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak ne bitecek bilmiyorum şu anda mutluyum yani majörle

Geri