• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Major pico ya tam oturmuyor. Silikon gibi bi şeyle hallediyorum ama 2-3 gün dayanıyor. Neden küçük geliyor acaba? Başka kalıcı çözüm varmı?

Major v2 nasıl bir atomizerse o kadar güzel ki başka bir şey kullanamıyorum. Base altındaki dişler eridi kullanamıyorum mecbur spica proya geçtim e-sigaradan soğudum. Acilen base almam lazım ama ustaya ulaşamadım bir türlü. Keşke bir de dayanıklı olsa, hadi dayanıklı olmadı keşke iyi olmasa da en azından gittiğinde üzülmesem...

Major v2 nasıl bir atomizerse o kadar güzel ki başka bir şey kullanamıyorum. Base altındaki dişler eridi kullanamıyorum mecbur spica proya geçtim e-sigaradan soğudum. Acilen base almam lazım ama ustaya ulaşamadım bir türlü. Keşke bir de dayanıklı olsa, hadi dayanıklı olmadı keşke iyi olmasa da en azından gittiğinde üzülmesem...
Üstat klasik olacak ve muhtemelen yazdınız ama yine de hatırlatayım.

[email protected]
Bu adrese.mail atarsaniz, geç de olsa dönüş yapıyor diye biliyorum @Uzi Mods

daha çok acemiyim. hiçbirşey bilmiyorum(hala daha bilmiyorum ya :D). ne modum ne atom var. elimde bi justfog. @oXelight ve @CeJIuM kardeşlerle buluştuk. ben konuştukça konuşuyorum. dur abi dediler. pico + majör yap gerisi teferruat. onların sayesinde pico majör aldım. ve ikisinede sevdalandım. sağolsunlar. gönül kaçıyor ister istemez ama herhalde ben bırakana kadar bu ikiliyle beraber gideceğiz. :)

diğer gelip geçenler yaz aşkı misali olacak :D
???? @comandante abi bu yazının üstünden 3 yıl geçmiş ve Pico&major ile kalmayıp kanguru çiftliği kurmuşsun

Geri