Kanthal
Council
Güzel olur! ???? Yeni çıkacak olan da gitse fena olmaz hatta.????Haklisin cok sevimli ve iyi niyetli bir amca (NET Vaper). Dur bakalim onu Major ile tanistirma fikri aklimda hala vazgecmis degilim
Güzel olur! ???? Yeni çıkacak olan da gitse fena olmaz hatta.????Haklisin cok sevimli ve iyi niyetli bir amca (NET Vaper). Dur bakalim onu Major ile tanistirma fikri aklimda hala vazgecmis degilim
Eskisinden baslasin, kolayina major kullanicisi olunmuyor yenisi biz deneyelim onceGüzel olur! ???? Yeni çıkacak olan da gitse fena olmaz hatta.????
Üstat klasik olacak ve muhtemelen yazdınız ama yine de hatırlatayım.Major v2 nasıl bir atomizerse o kadar güzel ki başka bir şey kullanamıyorum. Base altındaki dişler eridi kullanamıyorum mecbur spica proya geçtim e-sigaradan soğudum. Acilen base almam lazım ama ustaya ulaşamadım bir türlü. Keşke bir de dayanıklı olsa, hadi dayanıklı olmadı keşke iyi olmasa da en azından gittiğinde üzülmesem...
Abi [email protected]’a yazdım çünkü [email protected] adresine e-posta gönderemiyorum, adres bulunamadı diyor. Site üzerinden mesaj bırakacaktım hata verdi, sistemde bir sıkıntı var herhalde. Bu ve ingilizce adresine mail attım şimdilik.Üstat klasik olacak ve muhtemelen yazdınız ama yine de hatırlatayım.
[email protected]
Bu adrese.mail atarsaniz, geç de olsa dönüş yapıyor diye biliyorum @Uzi Mods
Muhtemelen mesai başladığında yada önümüzde ki günlerde geri dönüş yapacaklardir Üstat.Abi [email protected]’a yazdım çünkü [email protected] adresine e-posta gönderemiyorum, adres bulunamadı diyor. Site üzerinden mesaj bırakacaktım hata verdi, sistemde bir sıkıntı var herhalde. Bu ve ingilizce adresine mail attım şimdilik.
???? @comandante abi bu yazının üstünden 3 yıl geçmiş ve Pico&major ile kalmayıp kanguru çiftliği kurmuşsundaha çok acemiyim. hiçbirşey bilmiyorum(hala daha bilmiyorum ya ). ne modum ne atom var. elimde bi justfog. @oXelight ve @CeJIuM kardeşlerle buluştuk. ben konuştukça konuşuyorum. dur abi dediler. pico + majör yap gerisi teferruat. onların sayesinde pico majör aldım. ve ikisinede sevdalandım. sağolsunlar. gönül kaçıyor ister istemez ama herhalde ben bırakana kadar bu ikiliyle beraber gideceğiz.
diğer gelip geçenler yaz aşkı misali olacak
Bi pico daha mi alsam¿pico majör hala duruyo. onlar mezara kadar benle diğerleri uvertür ????
Flashı satıp buraya mı geldiniz hocam ????Bi pico daha mi alsam¿
Ya da iki pico parasina bi tane sb mi alsam????????