Daha önce burada işleyişin şu şekilde olacağını ifade etmişti @Uzi Mods Usta.son aşamaya geldiğinize sevindim gerçekten uzun süredir sabırla bekliyoruz major'u , forumda ön talep listesi yapıldı bildiğiniz üzere talep çok herkez alıp denemek istiyor yada elinde major'u olanlar yedeklemek istiyor ki kendime adıma konuşmak gerekirse elimde majör atomizerim yok üretime başladığınızı duyduğumda ön talep listesine ismimi eklettim bir yazınızda burdan takip edemeyeceğinizi belirttiniz kendi sitenizde ön talep listesi yapacağınızı belirttiniz işim gereği sürekli sayfaları takip edemiyorum açıkcası kendi sayfanızda ön talep açtığınızda oraya adımı ekletememekten korkuyorum kaç adet üretildi burdaki listenin bir önceliği olacak mı ? işleyiş nasıl ilerleyecek bunlar hakkında biraz bilgi verebilirseniz herkezin aklındaki soru işaretleri kalkar diye düşünüyorum @Uzi Mods
SihirlibuharTv sayfasına öncelik verileceğini belirttiler evet ama bazı sorulara net bi açıklamada gelmedi Umarım yeterli miktarda stok vardır yanlış hatırlamıyorsam uzimod burdan takibin zor olacağını söyledi siteden ön talep alacağını yazmıştı yani arap saçınamı döner yoksa daha mı iyi olur pek kestiremiyorum sonunuDaha önce burada işleyişin şu şekilde olacağını ifade etmişti @Uzi Mods Usta.
Forumda ön talep listesi açıldı. Daha sonra insanlarin forumdan haberi olmama ihtimaline karşı, resmi sitesinden de ön talep formu açildı.
Resmi siteden satış başlamadan 1 gün önce Sinirlibuhar üzerinden satış başlayacak. Burada ki listede varsaniz, sitedeki listeye tekrar yazılmaniza gerek yok.
Tabi planlanan bu. Gerçekleşen ne olur, nasıl olur şu an bilinmiyor.
Ciddi mana da bir talep söz konusu. Fiyat ve paket içerikleri belirlendiginde belki daha net talebe ilişkin rakamlar oluşacaktır.
Ancak Usta her iki tarafta ki talebide gördüğüne göre yeterli miktarda ürün ile satışı baslatacaktir.
Ancak Majör için son üretim olması ve bir daha Majör serisinin üretilmeyecek olması, Majör severlerin yüklü miktarda ki alimlarini da peşinde getirebilir.
Misal ben eğer ekonomim müsait olursa 3 tane almayı planlıyorum.
İlk 1 haftada 200-250 adet rahat satılır...
Bakalım kimin elinde kalacak Majorler![]()
Sorun olacağını sanmıyorum @Uzi Mods usta bizlerle bu kadar ilgili iken kimseyi üzmeyecektirSihirlibuharTv sayfasına öncelik verileceğini belirttiler evet ama bazı sorulara net bi açıklamada gelmedi Umarım yeterli miktarda stok vardır yanlış hatırlamıyorsam uzimod burdan takibin zor olacağını söyledi siteden ön talep alacağını yazmıştı yani arap saçınamı döner yoksa daha mı iyi olur pek kestiremiyorum sonunu![]()
Şşş @Uzi Mods bugün düğünüm var bilmiyon dimi.Değerli @Uzi Mods ustadan, doğum günü hediyesi ????
Az daha sabır edelim bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 17290
Herkes yerinde mi, herkes bekleyişte mi? [emoji23]
[emoji110][emoji1009] SSCB'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kırmızı chimney ve driptip olursa bunun yanına hava ayaryüzüğünü de kırmızı yapabilimiyiz diye de sorucam ama sırayla ????????güzel soru.
+5 lira farkla yeşil resin driptip ister misiniz?
oturma odası mı boyatıyorsunKırmızı chimney ve driptip olursa bunun yanına hava ayaryüzüğünü de kırmızı yapabilimiyiz diye de sorucam ama sırayla [emoji1787][emoji1787]
E-cig. perisi gelecekmiş kasımın ilk haftasonu. Modu yastığın altına mı koymam gerek yoksa çatıya mı atayımmodun tuşuna basıyorum hala "no atomizer" hatası veriyor [emoji24]