qersnc
Council
Benim bildiğim istick melo3 camı spica pro'ya uyuyormuş ama melo'nun 4ml olan modeli değil. Ve oringler 1.5x12 ile değişmeliymiş.Yok hocam olmadı elde 2 adet melo 3 vardı sevinçle denedim de kısa geldi
Benim bildiğim istick melo3 camı spica pro'ya uyuyormuş ama melo'nun 4ml olan modeli değil. Ve oringler 1.5x12 ile değişmeliymiş.Yok hocam olmadı elde 2 adet melo 3 vardı sevinçle denedim de kısa geldi
Yok hocam olmadı elde 2 adet melo 3 vardı sevinçle denedim de kısa geldi
H (Yükseklik): 30mmYok hocam olmadı elde 2 adet melo 3 vardı sevinçle denedim de kısa geldi
Şimdi öyle mi olduk? ????o taraftaki buluşmalara tövbe ettim artık
Sen adamsın ya valla harika adam. Ne diyebilirim ki daha yüzümde gülümseme oturdu gitmiyorCamınız cuma günü kargoya verildi.
Spica pro yu hiç denememiştim aslında oluyorsa gerçi onun da cam stoğu yoktu neye el atsak kuruyorH (Yükseklik): 30mm
W (Çap): 22mm. olan camlara bakacaksınız.
Melo 3 (mini değil) , subtank mini (mini-c değil), Spica pro, Penodat v.s.
Cam azıcık geniş gelirse oring altını teflon bantla besliyoruz.
Üstad ilk seri Majör 1.0 ve 1.1 mika tank ile verildi. Ancak Drop kit cam tank ile sunuldu satışa.Major serisinde gerçek cam seçeneği de gelecek mi? Veya ürettirilebilecek boyutlarda mı piyasadaki camcılara?
//Ek: Piyasada buldum ama yine de üretici de ürün ile birlikte verse güzel olur.
Melo 3 un 4ml cami,Yok hocam olmadı elde 2 adet melo 3 vardı sevinçle denedim de kısa geldi
Cümbür cemaat aportta bekliyoruz üstad. ????????Ya o değilde ne oldu bu ön sipariş listesi? Ne zaman geliyor hayırlısıyla
Sadece 100 adet mi? O zaman ben hiç sıra beklemeyeyim, ön talep listesi 150 yi çoktan geçtiO değil de, bizim dışımızda acaba siteden alabilecek olacak mı?
Ekstra parçaları bilmem ama biz bu 100 Majoru bu sayfadan tuketiriz gibime geliyor...
Yok üstad 100 rakamını öylesine söyledim.Sadece 100 adet mi? O zaman ben hiç sıra beklemeyeyim, ön talep listesi 150 yi çoktan geçti
Kafam allak bullak. Buluşma falan ortam karışık zaten ve birisi gelip kulağıma bir şeyler fısıldıyor, içim hoş olmadığına şükretOxe ile görüşmüşlügüm oldugu halde tanımadı hocam birde kulagına egilip beni tanıdıgını kimseye söyleme dedigim halde