• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Major serisinde gerçek cam seçeneği de gelecek mi? Veya ürettirilebilecek boyutlarda mı piyasadaki camcılara?

//Ek: Piyasada buldum ama yine de üretici de ürün ile birlikte verse güzel olur.

Son düzenleme:
H (Yükseklik): 30mm
W (Çap): 22mm. olan camlara bakacaksınız.
Melo 3 (mini değil) , subtank mini (mini-c değil), Spica pro, Penodat v.s.
Cam azıcık geniş gelirse oring altını teflon bantla besliyoruz.
Spica pro yu hiç denememiştim aslında oluyorsa gerçi onun da cam stoğu yoktu neye el atsak kuruyor :)

Major serisinde gerçek cam seçeneği de gelecek mi? Veya ürettirilebilecek boyutlarda mı piyasadaki camcılara?

//Ek: Piyasada buldum ama yine de üretici de ürün ile birlikte verse güzel olur.
Üstad ilk seri Majör 1.0 ve 1.1 mika tank ile verildi. Ancak Drop kit cam tank ile sunuldu satışa.
En temizi FT den subtank mini cami 10 lu paket. 2 ayda geliyor ama dolu dolu yedek oluyor.
Bir de Çinli kardeslerin 10 cami da aynı şekilde uretemiyor oluşunu hesaplarsak ben 20 tane almıştım 10 tane kaldı :)

Sadece 100 adet mi? O zaman ben hiç sıra beklemeyeyim, ön talep listesi 150 yi çoktan geçti
Yok üstad 100 rakamını öylesine söyledim.
Ayrıca talep listesinin tamamı almaya bilir atomizeri. Drop kit bekleyen var, Drop kit gibi yeni çıkacak parçaları bekleyenler var, Majoru bekleyenler var, benim gibi gözleri çakmak çakmak hepsini bekleyenler var...

Oxe ile görüşmüşlügüm oldugu halde tanımadı hocam :) birde kulagına egilip beni tanıdıgını kimseye söyleme dedigim halde :)
Kafam allak bullak. Buluşma falan ortam karışık zaten ve birisi gelip kulağıma bir şeyler fısıldıyor, içim hoş olmadığına şükret :)
3-4 kişinin gördüğü ürünü ben görmemişim. Asıl sen beni tanımıyorsun :) Vay be!

Geri