Ben üzülmeyim o zaman o kadar, ilk teklifim hala geçerli yalnız özelden foto alabilirim, yoksa saat başı taciz mesajlarıma katlanmak zolrunda kalabilirsinizOxe ile görüşmüşlügüm oldugu halde tanımadı hocam birde kulagına egilip beni tanıdıgını kimseye söyleme dedigim halde
Olur mu daha uçak karakutu malzemesi neyimse ondan var, vur kır hiç bişicik olmaz...Valla aklıma Tek kullanılmayan malzeme "Tahta" geliyor ama sonra bir gülme alıyor beni ????
Laaaan acaba
Benim Major 1.0 var ama öyle masum masum bakınıyoruz birbirimize camı yok damlatma usulü arada hasret gideriyoruz ????Majorsüzlükten insanlar birbirine sarıyor yeter ama ya, bizi böyle mahsun, bizi böyle kırgın, bizi böyle gergin koyma @Uzi Mods usta, dalımda bir yaprak görmedim usta...
Melo3 camı uyuyor diye biliyorum, piyasada yaygın olarak bulunuyor.Benim Major 1.0 var ama öyle masum masum bakınıyoruz birbirimize camı yok damlatma usulü arada hasret gideriyoruz ????
Yok hocam olmadı elde 2 adet melo 3 vardı sevinçle denedim de kısa geldiMelo3 camı uyuyor diye biliyorum, piyasada yaygın olarak bulunuyor.