[url=https://hizliresim.com/qdZ9Dd][/URL]Koba aldı dropları telefonu açmıyor,bilmiyoruz...
Koba aldı dropları telefonu açmıyor,bilmiyoruz...
Forumu, grubu geç buldum ama iftardan beri okuyorum [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
topal olanı satsan ya biz fakirler de faydalanalımForumu, grubu geç buldum ama iftardan beri okuyorum [emoji4]
Anca yetişebildim.
Kitler çok yakışıklı olmuş uzimods'a teşekkürler.
Çekiliş nasıl olacak yada talep toplama anlayamadım ama
Çekilişli, çekilişsiz, paralı parasız, tam set her türlü bende talibim.
Arkadaşlar kızacaklar belki ama 2 adet majorum var ancak biri topal. satan arkadaşta 1 tam set ve 1 adet chimneyi eksik major vardı. Birşekilde eksik olanı da hayata döndürürüm diye ikisini de satın almıştım. Hatta uzimods'un sitesinden ve facebook üzerinde uzimods'a ulaşmayada çalışmıştım.
Artık eksik seti tamamlama zamanı geldi.
Çekilişe kuraya ön talebe herşeye benide katın lütfen.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah.topal olanı satsan ya biz fakirler de faydalanalım
SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji17]Estağfurullah.
Büyük bir ihtimal kit edinip daha sonrasında 1 tanesine karar verip diğerini olmayan birileri daha faydalansın diye bu grupta satacağım.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen uyurken dünya bi döndü bi döndü sormaaaaa ? ? ?@NekadarNicokadarThroatHit üstad hadi açalım dükkanı bugün buralar çok karışıcak ? ?
sizin drop kitler geldi bizim majörler hala hayal ??
sen uyurken dünya bi döndü bi döndü sormaaaaa ? ? ?
akşamları yokum diye olaylay olaylay abi şu çekilişle drop kit sana çıksa da bari
en azından hevesini alana kadar kullan sonra gönder bana ? ?
Dükkan kapalıysa fırsatçılık yapalım buyrun bizim dükkana
Ekli dosyayı görüntüle 4129
@Uzi Mods sağolsun,incelik edip o kadar işin arasında bize özel üretim yaptı.. Eline koluna sağlık,teşekkür ediyorum şahsım adına..
Çok düzgün bir esnaf ve en önemlisi çok güzel bir insan,çok güzel bir dost kendisi.Varolsun
Görselleri paylaşılan SBTV Edition Drop kit önceden de söylediğimiz gibi çekiliş yolu ile sizlerle buluşacak.
Çekilişten özel üretim olan size çıkmasa da üzülmeyiniz efenim..6. özel üretim de bir yerlerden size çıkabilir (Süpriz)
Gönül ister ki 100 tane dağıtalım,lakin ki öyle olmuyor
Özel üretim haricinde,normal Drop Kit satışı da ilk olarak forum vasıtası ile yapılacağı için isteyen herkes Droplanacak..
Major'ü olmayan dostlar da canını sıkmasın.Sözünü aldım vallahi.Ne zaman şey olur bilemiyorum,ama olacak