aXXo
Community
Sadece 5 adet foruma özel üretilen ve çekiliş ile verilecek olan drop kitler çıktı hocamBiri beni aydınlatsın, drop kit mi çıktı, majör mü çıktı? Valla anlamadım
Sadece 5 adet foruma özel üretilen ve çekiliş ile verilecek olan drop kitler çıktı hocamBiri beni aydınlatsın, drop kit mi çıktı, majör mü çıktı? Valla anlamadım
Majörü olan konuşuyorBiri beni aydınlatsın, drop kit mi çıktı, majör mü çıktı? Valla anlamadım
????
Haydaa, @NekadarNicokadarThroatHit abi bi de çekiliş dükkanı mı açsan napsan. Sıradayız, bekliyoruz
haydi bakalım sıradayızEkli dosyayı görüntüle 4124
Bismillaaaaah
Forumun ekmeğini yiyelim dimi ama, bu millet majorsuz majorsuz...@Uzi Mods sağolsun,incelik edip o kadar işin arasında bize özel üretim yaptı.. Eline koluna sağlık,teşekkür ediyorum şahsım adına..
Çok düzgün bir esnaf ve en önemlisi çok güzel bir insan,çok güzel bir dost kendisi.Varolsun
Görselleri paylaşılan SBTV Edition Drop kit önceden de söylediğimiz gibi çekiliş yolu ile sizlerle buluşacak.
Çekilişten özel üretim olan size çıkmasa da üzülmeyiniz efenim..6. özel üretim de bir yerlerden size çıkabilir (Süpriz)
Gönül ister ki 100 tane dağıtalım,lakin ki öyle olmuyor
Özel üretim haricinde,normal Drop Kit satışı da ilk olarak forum vasıtası ile yapılacağı için isteyen herkes Droplanacak..
Major'ü olmayan dostlar da canını sıkmasın.Sözünü aldım vallahi.Ne zaman şey olur bilemiyorum,ama olacak
Peki çekiliş bu akşam mı olacak ?@Uzi Mods sağolsun,incelik edip o kadar işin arasında bize özel üretim yaptı.. Eline koluna sağlık,teşekkür ediyorum şahsım adına..
Çok düzgün bir esnaf ve en önemlisi çok güzel bir insan,çok güzel bir dost kendisi.Varolsun
Görselleri paylaşılan SBTV Edition Drop kit önceden de söylediğimiz gibi çekiliş yolu ile sizlerle buluşacak.
Çekilişten özel üretim olan size çıkmasa da üzülmeyiniz efenim..6. özel üretim de bir yerlerden size çıkabilir (Süpriz)
Gönül ister ki 100 tane dağıtalım,lakin ki öyle olmuyor
Özel üretim haricinde,normal Drop Kit satışı da ilk olarak forum vasıtası ile yapılacağı için isteyen herkes Droplanacak..
Major'ü olmayan dostlar da canını sıkmasın.Sözünü aldım vallahi.Ne zaman şey olur bilemiyorum,ama olacak
Koba aldı dropları telefonu açmıyor,bilmiyoruz...Peki çekiliş bu akşam mı olacak ?
Peki çekiliş bu akşam mı olacak ?
Ben şimdiden adresi gönderiyim mi?Buradanda şunu bildirmek isterim çekiliş ile drop kit bana çıkar ise 1. Sıradaki yedek arkadaşa bizzat drop kit alıp hediye edecegim.
Yerliye hep destek tam destek..