• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Uzi Mods Beklenti Anketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uzi Mods Beklenti Anketi

• MTL RDA

Oy: 15 12.2%
  • MTL RTA

Oy: 27 22.0%
  • SBS Mod

Oy: 81 65.9%

• Kullanılan toplam oy
    123
  • Anket kapatılmış .
RDA için bu doğru —maalesef. Belki marka RDA’e de imza atmak isteyebilir sadece.

Atlamisim, rda tasarim ve uretim olarak Rta ya nazaran daha kolay olur dusuncesiyle ilimli bakabilirim, sonucta olabilitesi olacak urune yuklenmek her zamam mantiklidir. Hava pinleri ile DL gecis yapilabilecek bir Rda olabilir. Ancak Ida gibi duz mantik degilde aerokon tarzi bir rda ( farkli hava akisi saglayacak ) farkli bir tarz ve icim saglayabilir. Ters V seklinde bir hava girisi misal. Chimneyde ovalden cok keskin donuslu katmanli, ust taraf kubbe. Likit hacmi berserker gibi az degil, ida gibide buyuk olmayacak, en az 10 firt cektirecek bir havuz :)

Ya aslinda ben Sputnik rta'yi ilk gordugumde budur dedim. cunku kullanici dostu pratik yonu ile 0'dan 100'e herkese uygun oldugunu dusunuyorum. Minor de hemen hemen ayni pratiklikte.

hayale gelirsek daha once dusunmedigim bir konu ama sen sorunca soyle seyler belirdi kafamda;

-deckin kurulum tarafi Sputnik (fakat bobin alti degisebilir gecme pinler)
-hava sistemi tauren mtl gibi
-bacalar degisebilir olacak;
*1 baca BY-KA V8 gibi yuksek ve duz
*1 baca minor yada ion2 bacasi gibi
*1 baca da pioneer rta gibi basik kubbe
-tank sistemi ve top cap Auguse V2 gibi tak-cevir. (sadece ust kisim sabit degil vidali olacak ki farkli bacalar takilabilsin)
-3 ve 5ml kapasite + cam kullanimi. (tripod yada 415 rta gibi baca uzatma aparati ile)
Gecekondu RTA.
????

Arkadaşlar benim majör V2 malesef cam kalmadı nasıl bulabilirim bu arada majör V2 elinde olup satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen bana ulasabilirmi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri