Milletde para gani Alçaktan uçmayı sevmiyorlar..???? Mtl Rda’de işler kesat! 9 oydayız biz. SBS’e fazla yüklenildi.
Ya aslinda ben Sputnik rta'yi ilk gordugumde budur dedim. cunku kullanici dostu pratik yonu ile 0'dan 100'e herkese uygun oldugunu dusunuyorum. Minor de hemen hemen ayni pratiklikte.Nasıl bir şey olsun mesela? Müsait olunca kısa notları da rica edelim.
Sankim Expromizer V5 i tarif ediyorsun????????????Ya aslinda ben Sputnik rta'yi ilk gordugumde budur dedim. cunku kullanici dostu pratik yonu ile 0'dan 100'e herkese uygun oldugunu dusunuyorum. Minor de hemen hemen ayni pratiklikte.
hayale gelirsek daha once dusunmedigim bir konu ama sen sorunca soyle seyler belirdi kafamda;
-deckin kurulum tarafi Sputnik (fakat bobin alti degisebilir gecme pinler)
-hava sistemi tauren mtl gibi
-bacalar degisebilir olacak;
*1 baca BY-KA V8 gibi yuksek ve duz
*1 baca minor yada ion2 bacasi gibi
*1 baca da pioneer rta gibi basik kubbe
-tank sistemi ve top cap Auguse V2 gibi tak-cevir. (sadece ust kisim sabit degil vidali olacak ki farkli bacalar takilabilsin)
-3 ve 5ml kapasite + cam kullanimi. (tripod yada 415 rta gibi baca uzatma aparati ile)
Anca yazabildim.???? Tauren sistemi aklımdan çıkmış tamamen. Hava akış ince ayarı konusunda şaşırtıcı ve çok iyi bir fikir gelmişti gelmişti bana. Klasik mtl atomizerde, bence, sağlam iş yapar o sistem.hava sistemi tauren mtl gibi
Dolaylı bir konuydu şu anket için,Ne dersiniz..
Uyar tabii. ???? Bacalardan biri MV3 oldu mu tamamdır. ????Tamam benim ato sana uyar ????
Hem ultra high end bişi, adını da Voltran koyarım ????
Bacadan ziyade V4’ün ilginç bir hava akış tasarımı var bana göre. Deck üzerindeki hava boşluğu da dikkat çekici. Sergey, hatta VS Sergey de, hava olayına inanılmaz önem veriyor.Baca v4 varide olabilir ama v3 minide iyidir
Balikci Auguse Cheng dayim da cok onem veriyor. Era pro ile dunyanin en sessiz hava pinlerini uretti adam daha napsin.Sergey de, hava olayına inanılmaz önem veriyor
O taraflardan galiba tasarlayan. ???? Tasarımcı muhabbeti dönmüştü geçen sene bi’ yerlerde. Yanlış aktarmayayım yine de, net hatırlamıyorum.Balikci Auguse Cheng dayim da cok onem veriyor. Era pro ile dunyanin en sessiz hava pinlerini uretti adam daha napsin.
bu hor gormelerin sebebi isminin sergey olmamasi mi ????