ayrılmadı, nick değiştirdi şimdi baktım cidden silinmiş hesapAz önce farkettim, @Serkan1923 ayrılmış forumdan. Bu başlıkta düz dünya üzerinden eğlenceli gırgır dönmüştü: Üzüldüm ayrılmasına. ????
iletişimi, sana ulaşılmayı kapatıp gırgır çevir dur zaten. işin gücün zehir neyse ipsalada görüşücez???? Gırgır çeviriyorduk Serkan’la. ????Hazırlıklı olurum yine de, dönüp saldırı yapabilir.????️????
???? hareketi durmaz —asla!???? Düzensiz geliyor ama artık: Biraz bezdim. O taraflara gelirsem haber veririm zaten.????iletişimi, sana ulaşılmayı kapatıp gırgır çevir dur zaten. işin gücün zehir neyse ipsalada görüşücez
boynuzları unutma ????Dünya bir tepsidir @#ff0000 ????
Buharı mi bıraktı acaba, son rumuz manidar olmuşAz önce farkettim, @Serkan1923 ayrılmış forumdan. Bu başlıkta düz dünya üzerinden eğlenceli paylaşımlar dönmüştü: Üzüldüm ayrılmasına. ????
Mısır piramitleri harçtan yapılmış olabilir mi?Mısır piramitlerini Atlantisliler yaptı. Atlantisliler felaketlerinden önce Marsta yaşıyorlardı. Bununla ilgili aslında çok bilgi ve belge bulunmakta ve gerçekten bunu bilip saklayan insan sayısı çoktur. Bu bilgi gibi daha bir çokları da vardır ama hiç biri bu kadar bariz değildir.
Harcında silahlı kuvvetler karışımı varmışMısır piramitleri harçtan yapılmış olabilir mi?