• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Tütünü en iyi yorumlayan atomizer tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Raptoid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Raptoid

Community
Merhabalar.

Tutunlu ve tutun arti pastane likitlerini iyi yorumlayan bir atomizer pesindeyim. Aroma ve bogaz vurumu dengeli olmali.

Kullandiklarim..
Kayfun mini v3 kullandim sattim pismanim
Spica pro duruyor
Fev23 sattim
Squape nduro duruyor ama bogaz vurumu cok yuksek

Bunlara ek olarak tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ornek birisi gus minimo 775 tavsiye etti.

Oyla 0
Ekli dosyayı görüntüle 51453
600 lira civarı. €60’a (540 lira) alınabilir gibi duruyor hatta. Fiyat normal bence. Türkiye’de satılsa, sanırım, >€100 gibi bir fiyat bandına yerleşir.

Svoemesto, Smokerstore, FeV, Stattqualm, GG, Gus, vs., gibi ürünleri yabancı ikinci el platformlarında takip ederek daha ilginç fiyatlara ulaşmak da mümkün.

Türkiye’de niye böyle değil? Bunun ülkeye giren, girebilen ürün miktarı ile alakasını kurmakta zorlanıyorum ben. Nedense, beğeninin psikolojik boyutu ve “hype” (hatta, astroturfing) kısmı daha etkiliymiş gibi geliyor. Ürünlerin troll’lendiğinden de bahsetmek lazım hatta. Lafı uzattım...

Kullanıcılar, aldıkları ürünün eksi ve artı yönlerini rahatça yazmadığı sürece, ve ürünü radarına alan kullanıcı farklı yorumları muhakeme süzgecinden geçirmediği sürece, bu fiyatlar zor değişir bence. ????‍♂️
İnsanların küçük hesaplarını görüp delirince alınacak en iyi aksiyon sessizce içine kapanmak, birçok şey kirli avuçların elinde. Neye inanırsan inan sonunda her ne yapıyorsan gelip seni buluyor gerçeği var hayatta, 43 yıllık yaşanılmış var bunu doğrulayan. Bu sektörde de ben kendimi mutlu tarafa koyuyorum zira bugüne kadar hiç bir zaman buhara olan tutkumu sadece aşk içinde kabul edilebilecek mantıksızlığa teslim etmedim, böyle primitiv bir dünya bakışım var her zaman işe yarayan.

Geri