• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Tütünü en iyi yorumlayan atomizer tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Raptoid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Raptoid

Community
Merhabalar.

Tutunlu ve tutun arti pastane likitlerini iyi yorumlayan bir atomizer pesindeyim. Aroma ve bogaz vurumu dengeli olmali.

Kullandiklarim..
Kayfun mini v3 kullandim sattim pismanim
Spica pro duruyor
Fev23 sattim
Squape nduro duruyor ama bogaz vurumu cok yuksek

Bunlara ek olarak tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ornek birisi gus minimo 775 tavsiye etti.

Oyla 0
Tütünde başarılı olarak nitelendirebileceğim.
Atomizerler:
Vurum + tütün;
Spica Pro, Majör v2, Penodat v2 (kısa tank) gerçekten başarılı, Orj Fev 17 ( arion gold blend hala tadı damağımda ve sattığıma pişman olduğum atomizerdir). Kayfun v3 mini, Kayfun lpv2, Kayfun 4 denedim ama bana pek safkan tütün atosu gibi gelmedi..

Gus minimo 775 kullandım muazzam bir aroması vardır. Ama gel gelelim sarımı pambıklaması çetrefilli ve vurum yok ve bence hattinden fazla sıkı idi.
Kişisel düşüncelerim ve kendi kullanmış olduğum atomizerlerdir.

tilemahos kullanmadım ama tütünde başarılı olduğunu bir kaç kez duymuş idim.

Raptoid kardeş Millennium Ulton klonu 1 haftadır deniyorum... Şöyle anlatayım. Spica'dan 1 tık az vurumlu ama tütün aromasında bayağı bir başarılı. Sarması çook kolay, ben kurulumda azcık sorun yaşadım ama çözdüm. Gerçekten denemek gerekir. Yani vurum ve aroma dengeli, sanırsam böyle birşey arıyordun. 3 baca tipi var farklı bir deneyim olabilir, tavsiyemdir. Ayrıca spica kadar, hatta belki bir tık daha sıkı

Merhabalar.

Tutunlu ve tutun arti pastane likitlerini iyi yorumlayan bir atomizer pesindeyim. Aroma ve bogaz vurumu dengeli olmali.

Kullandiklarim..
Kayfun mini v3 kullandim sattim pismanim
Spica pro duruyor
Fev23 sattim
Squape nduro duruyor ama bogaz vurumu cok yuksek

Bunlara ek olarak tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ornek birisi gus minimo 775 tavsiye etti.
Üstad bulabiliyorsanız orijinal TAİFUN GT derim.

Eskileri bilmem, kullanmadım ama namı yürümüş Yunan ustanın yeni atosu Perseus şeffaf sentetik tütün aromalarını enfes yorumluyor. Boğaz vurumu da gayet iyi. Koyu gövdeli ve alt notaları nüans yaratan net tütün tabanlı likitler ile de çok beğendim.

Majör yine kolay bulunabilen popüler sentetik tütün için harika bir seçenek. Bence majör tütün sever herkesin denemesi gereken bir ato. Drop kit ile aromatik tütün kulvarında da yabana atılmaz bir düzeyde. O-ring düzenini oturtunca saat gibi çalışıyor yavrucak.

Seveni seviyor ama spica pro bence kıt yetenekli, likit seçen bir ato. Sistemi, mühendisliği ve drip-tip i enfes ama o kadar benim nazarımda. Boğaz vurumu konusunda benim için yetersiz, yani dile getirildiği kadar olduğunu düşünmüyorum ????????

Sputnik yine net tabanlı koyu aromatik kulvarında yabana atılmaz bir lezzet sunar. Seviyorum küçük adamı ????

Virginia tütün türevlerini daha iyi yorumlayan bir ato henüz kullanmadım onun üzerinde. By Ka v8. Sesli atodan nefret ederim ama bu performans için kulaklarımı tıkayıp keyfime bakıyorum.

Konuda Bahsi geçtiği ve göz ardı edildiğini gördüğüm Fev 4.5 ve -/+S-l .... türevleri, yani klasik bilgi: 23mm Fev. Bu ato düz teller ile çoğu atonun gerisinde kalır. Herkese hitap etmez bu haliyle. Yalnız doğru bobin konumu ve Clapton tarzı teller ile gönüllerde taht kurar. Aromaya da doyurur. Türünün tek örneği garaj gibi deck'i sayesinde düz tellerle çift bobin yapınca boğaz vurumu hissiyatı neymiş gösteren bir efsanedir kendisi.

Prime kullandım hocam uzun soluklu sattığıma pişman olduğum nadir atolardan 200 e vermiştim birde hey gidi günler hey. V5 2 gün dayanabildim çözemedim aktı koktu vs.
V4 e güç yetmiyor maalesef deneyimlemedim.
Gt3 clon denemiştim zamanında gerçekten clon bile güzeldi aroma konusunda, birde de çok kaba geliyor aslında, buldun da kabası kaldı mevzusu da ayrı bir başlık gerçi :)
V5 te sıkıntı yaşayan tek ben olmadığıma sevindim ????

Troy1x der başka birşey demem. Hatta diyeyim, :) RDA lar tadı net verme konusunda diğer atomizerlere göre çok daha başarılı.

Yalnız bir defasında şöyle bir şey başıma geldi. Bir arkadaşım limon demlemiş, TROY da hiçbir şeye benzetemedik. Sonra benim demlediğim limonu denedi, ona göre harikaydı.

Daha sonra kendisi ciğer çekimine geçti, atomizeri değiştirdi. Yeni atomizerde o beğenmediğimiz limon harikalar yaratırken benim demlediğim limon çokta iyi değildi.

Yani hangi likit hangi atomizerde iyi sonuç verebilir buna da bakmak lazım.

Spica pro, major v2, taifun gt2, tilemahos armed dörtlüsünden dur bugün de şuna sarım yapayım dediğim ato hangisiyse 10-15 gün elimden bırakamıyorum. Bana göre hepsi farklı kulvarların adamı ama hepsi birbirinden daha zevkli.

Valla kayfin v4 bulsak hemen alicamda yok malasef :)
Hocam sub two klonu var alide cok da uygun. Elimde hem orninali hem bu klon var cidden fark o kadar az ki (içim olarak tabi :) )
Bir şans verin bence. Tek sorun biraz paslı alanlar var pril ile veya wd 40 ile cikartmaniz gerekiyor baya gecmis tarihte uretilmis sanirim. Ama iciminden cok memnun kalırsınız.
Mekanizmanin orjinali gibi rahat rahat donmedigini de belirteyim biraz sinirlenebilirsiniz o konuda :)

Hocam sub two klonu var alide cok da uygun. Elimde hem orninali hem bu klon var cidden fark o kadar az ki (içim olarak tabi :) )
Bir şans verin bence. Tek sorun biraz paslı alanlar var pril ile veya wd 40 ile cikartmaniz gerekiyor baya gecmis tarihte uretilmis sanirim. Ama iciminden cok memnun kalırsınız.
Mekanizmanin orjinali gibi rahat rahat donmedigini de belirteyim biraz sinirlenebilirsiniz o konuda :)
1700 gibi sacma fiyatlar gördüğüm kayfun v4 piyasasında gayet denenebilir bir secenek
1700e ufak capta ufak baş hayvancılığa girilir yer yurt uygun varsa :)
1700 um olsa 1 clon kayfun v4 uğraş gayret sonucu 2-3 ufak baş alırdım
Not: Her zaman orjinal taraftarıydım ki orjinallere istenen rakamlar bazı afaki atomizerler haric 700leri gecene kadar

1700 gibi sacma fiyatlar gördüğüm kayfun v4 piyasasında gayet denenebilir bir secenek
1700e ufak capta ufak baş hayvancılığa girilir yer yurt uygun varsa :)
1700 um olsa 1 clon kayfun v4 uğraş gayret sonucu 2-3 ufak baş alırdım
Not: Her zaman orjinal taraftarıydım ki orjinallere istenen rakamlar bazı afaki atomizerler haric 700leri gecene kadar
Kesinlikle katılıyorum, 1 yıl sonra bir atomizer alayım kendime dedim, zamanında 350-400 liraya almadığım tilemahos armed'ın 2.eli şimdi 1000 lira olmuş bu saatten sonra dolar 3-4 lere düşmediği sürece (ki hiç sanmıyorum) bana orjinal atomizer hayal gözüküyor.

54378D21-2FB0-4244-BFF3-B7E940BE102C.jpeg
600 lira civarı. €60’a (540 lira) alınabilir gibi duruyor hatta. Fiyat normal bence. Türkiye’de satılsa, sanırım, >€100 gibi bir fiyat bandına yerleşir.

Svoemesto, Smokerstore, FeV, Stattqualm, GG, Gus, vs., gibi ürünleri yabancı ikinci el platformlarında takip ederek daha ilginç fiyatlara ulaşmak da mümkün.

Türkiye’de niye böyle değil? Bunun ülkeye giren, girebilen ürün miktarı ile alakasını kurmakta zorlanıyorum ben. Nedense, beğeninin psikolojik boyutu ve “hype” (hatta, astroturfing) kısmı daha etkiliymiş gibi geliyor. Ürünlerin troll’lendiğinden de bahsetmek lazım hatta. Lafı uzattım...

Kullanıcılar, aldıkları ürünün eksi ve artı yönlerini rahatça yazmadığı sürece, ve ürünü radarına alan kullanıcı farklı yorumları muhakeme süzgecinden geçirmediği sürece, bu fiyatlar zor değişir bence. ????‍♂️

Geri