• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Tütünü en iyi yorumlayan atomizer tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Raptoid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Raptoid

Community
Merhabalar.

Tutunlu ve tutun arti pastane likitlerini iyi yorumlayan bir atomizer pesindeyim. Aroma ve bogaz vurumu dengeli olmali.

Kullandiklarim..
Kayfun mini v3 kullandim sattim pismanim
Spica pro duruyor
Fev23 sattim
Squape nduro duruyor ama bogaz vurumu cok yuksek

Bunlara ek olarak tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ornek birisi gus minimo 775 tavsiye etti.

Oyla 0
Bende minimo 775 öneririm. Double chimney ile her aromayı şahane şekilde veriyor. Şahsen pastane tatlarını sevmeyen biriyim ama minimoyla arada bir tadımlık kullanıyorum.

Merhabalar.

Tutunlu ve tutun arti pastane likitlerini iyi yorumlayan bir atomizer pesindeyim. Aroma ve bogaz vurumu dengeli olmali.

Kullandiklarim..
Kayfun mini v3 kullandim sattim pismanim
Spica pro duruyor
Fev23 sattim
Squape nduro duruyor ama bogaz vurumu cok yuksek

Bunlara ek olarak tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ornek birisi gus minimo 775 tavsiye etti.

Birer Ion V2, Troya, Majör V2, Penodat V2, Kayfun Prime, Kayfun V4, Kayfun Lite, Kayfun V5, Tilemahos Armed denemenin zamanı gelmiş üstadım :) Ion V2 4ml, Troya Lv2 versiyonu, Prime nozzle kit'li, V5 mtl kit'li, Lite mümkünse 2021 afc pin'li olsun :)

Denediğim Gus'lar aromada çok önde vurumda epeyce gerideydi, Pioneer, dot mtl, Dram, Berserker vb. aynı şekilde. Çok eskilerden de önermiyorum şimdi bulunmaz bulunsa da çok kullanılmıştır eprimiştir vb. Kullandıklarım içinde olsa da olur olmasa da tarzındakileri de yazmıyorum özellikle.

Sadece evyap tütün kullanan ve vurum+aroma+soğuk buhar+sıkı içim seven biri olarak ömürlük kullanabileceğim atomizerler: Spica Pro, Ion V2, Majör V2, Kayfun V5, Flash 4.5

Son düzenleme:
Birer Ion V2, Troya, Majör V2, Penodat V2, Kayfun Prime, Kayfun V4, Kayfun Lite, Kayfun V5, Tilemahos Armed denemenin zamanı gelmiş üstadım :) Ion V2 4ml, Troya Lv2 versiyonu, Prime nozzle kit'li, V5 mtl kit'li, Lite mümkünse 2021 afc pin'li olsun :)

Denediğim Gus'lar aromada çok önde vurumda epeyce gerideydi, Pioneer, dot mtl, Dram, Berserker vb. aynı şekilde. Çok eskilerden de önermiyorum şimdi bulunmaz bulunsa da çok kullanılmıştır eprimiştir vb. Kullandıklarım içinde olsa da olur olmasa da tarzındakileri de yazmıyorum özellikle.

Sadece evyap tütün kullanan ve vurum+aroma+soğuk buhar+sıkı içim seven biri olarak ömürlük kullanabileceğim atomizerler: Spica Pro, Ion V2, Majör V2, Kayfun V5, Flash 4.5
Ustad merhaba..

Lite 2021 dediginiz kayfun lite plus 2021 mi ? Su pro mtl kiti ile birlikte ?

Kıyaslama yapma şansım pek yok hocam ama uzun süredir kullandığım lite tütün +pastane ihtiyacınızı karşılar sanırım.

Hazır raptoid hocamın başlığını bulmuşken, ayrı konu açmak yerine buradan sormak istedim bende.
Tütün konusundan ziyade pastane ve meyve - krema yada sade meyveli olmayan diye ayırıp vereyim. Bu ikisinde başarılı, soft içimi olan bir öneri de ben alayım. Pioneer prime kullandım daha üstü var mıdır? Gus kullanmadım gerçi onda soft mantığı ters sanırım

Hazır raptoid hocamın başlığını bulmuşken, ayrı konu açmak yerine buradan sormak istedim bende.
Tütün konusundan ziyade pastane ve meyve - krema yada sade meyveli olmayan diye ayırıp vereyim. Bu ikisinde başarılı, soft içimi olan bir öneri de ben alayım. Pioneer prime kullandım daha üstü var mıdır? Gus kullanmadım gerçi onda soft mantığı ters sanırım
Prime çok ideal aslinda
Kayfun v5 ve v4 de önerebilirim
Ve taifun gt3 meyve dedin mı çok iyidir
Aroması saglam

Prime çok ideal aslinda
Kayfun v5 ve v4 de önerebilirim
Ve taifun gt3 meyve dedin mı çok iyidir
Aroması saglam
Prime kullandım hocam uzun soluklu sattığıma pişman olduğum nadir atolardan 200 e vermiştim birde hey gidi günler hey. V5 2 gün dayanabildim çözemedim aktı koktu vs.
V4 e güç yetmiyor maalesef deneyimlemedim.
Gt3 clon denemiştim zamanında gerçekten clon bile güzeldi aroma konusunda, birde de çok kaba geliyor aslında, buldun da kabası kaldı mevzusu da ayrı bir başlık gerçi :)

Ustad merhaba..

Lite 2021 dediginiz kayfun lite plus 2021 mi ? Su pro mtl kiti ile birlikte ?

Aynen Kayfun Lite+ 2021 üstadım, afc'si hışırtı karşıtı besleyici cildi nemlendirici :D:D:D Ayrı da satılıyor imiş sanırım YT'cu tonton dede dediydi, NET vaper Lathakia sever MTL'ci dedemiz :D

Kayfun Lite pek bir güzeldi Sagoo üstadım, o zamanlar hala meyveli demliyorum :)

Kayfun Lite pek bir güzeldi Sagoo üstadım, o zamanlar hala meyveli demliyorum :)
Valla hocam v5e 48 saat tahammül edemedim :) lite ile bakıştık da tedarikçi arkadaşta kalmamış. Birde bunun lite pro lite 2019 22mm 24mm olayı var hangisi daha verimli detaylar içinde detay ararken bulamadım tabii :)
Edit: 2021 i de varmış vay arkadaş. Şimdi öğrendim

Geri