• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Tütün Tatlarında Hangi Atomizeri Önerirsiniz?

Tütün tatlarında hangi atomizeri önerirsiniz?

• Auguse Era Pro

Oy: 8 12.3%
  • Pioneer

Oy: 3 4.6%
  • Neeko

Oy: 5 7.7%
  • Kayfun Lite 2019

Oy: 7 10.8%
  • Expromizer v5 (hava kaçağı çok deniyor)

Oy: 1 1.5%
  • Dvarw V2

Oy: 7 10.8%
  • Diğer (lütfen yorumda belirtin)

Oy: 34 52.3%

• Kullanılan toplam oy
    65
minör majör byka
bunlar yetimmi
yönetim uyuyormuuuu

Anket ion ve minore kardes ararken basladi. Ki ilk postda bunun kaniti abi [emoji1787] ve era pro ile noktalandi.

Ancak era prodan sonra; minor gelirken bereketiyle gelip yaninda bir minor bir major de ekledi. O arada by ka v8 test surusu icin takima katilirken siren v3 dogdu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Anket ion ve minore kardes ararken basladi. Ki ilk postda bunun kaniti abi [emoji1787] ve era pro ile noktalandi.

Ancak era prodan sonra; minor gelirken bereketiyle gelip yaninda bir minor bir major de ekledi. O arada by ka v8 test surusu icin takima katilirken siren v3 dogdu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Beklenen ???? sonrası davranışları. Doğru yoldasın demeyi çok isterdim ama bataklığa hoşgeldin diyebilirim ???? yine de damarlarında gezen zehrin kıymetini bil ve sarhoşluğunu doyasıya yaşa. ????

Pioneer, dvarw ve neeko kullanmadım ama tütün dediğin için bu atomizerlerin gerekli performans da olacağını sanmıyorum.

Size daha oldschool birşey lazım;
Taifun GT
Taifun GT2
Russian

Tarzı birseyler tütün keyfinize, keyf katacaktir. Bunlar benim on gorulerimdir. Pioneer, dvarw ve neeko daha çok pastane ve meyve atoları gibi geldi bana.

19a4baf54ccb8bf43f920e8743fca68f.jpg

Geri