Majör, Spica, Penodat, İon niye yok ana başlıkta Özellikle tütünde alt kadro değil assolist hepsi bence
Sen kendi portföyüne çalışmışsın bakıyom [emoji1787] [emoji1787] sıfır bulama emi [emoji2960][emoji2960]
NOT : bu anket yerli malı haftası anlığı atan bi zat-ı muhterem tarafından düzenlenmiştir [emoji2960] [emoji2960]
EKLEME : @GaziHazar sen mesh atomizer bak bence. nbase en güzel onunla içiliyormuş [emoji1787]
sana şimdi mod da lazım olur. anket açarsan şimdiden stabwood dicodes sbs önereyim ????Yaw abicim biz yerli malindayiz zaten ama 2 ato yetmiyor yandas ariyoruz. Minor gelince 3 ama benim takimin 4-5 olmasi lazim.
Sbs ler benlik degilmis onu anladim. Fakirs’ten dna75c ya da 100c mod bekliyorum. Yaparsa ne ala ????sana şimdi mod da lazım olur. anket açarsan şimdiden stabwood dicodes sbs önereyim ????
Cunku @comandante era pro yu isaretlememis gibi ????????????
benim tercihim belli. haypçısı olduğum ato. oda sende yok [emoji2960] [emoji2960]
era pro bende de yokki ????True mu¿ era pro var sifir. anket sonucuna gore alabilirim.
direk hiç biri.Bir tane yazayım dedim hiç biri yok seceneklerde
Spica Pro
Thilamos Armend
Kayfun lite plus ve five pawns edition
Kayfun v4
Taifun Gt2 , Gt1
Erlkonigin , Erprinz
Major
çok daha çıkarda aklıma pek birşey gelmedi.
Secenekleriniz dışındakilerin bir çoğu uyar
içinde denemediğim 3-4 rta var ama bunlar hep dolar
Denemediklerim içinde uygun olan varsada affola buda şiddetli dolar yetmezliğinden.
Haydaaa duz era yi nerden bulayim. İyi ki almamisim diycem ama @murcix e ayip olacak [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
eskiden sıfır mı varmış hocam , saçından sürüklerdikBunlarin sifirini bulamam ki [emoji1787]