Sarı Sayfalar Türkiye Esigara Tedarikçi Listesi-2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pil konusunda biraz kafa karışıklığı olmuş, duruma el atayım
öncelikle bizim vape işinde en tehlikeli donanım pildir, hatırlarsanız samsung galaxy note serisi cihazların pilinde patlama vb. sorunlar yaşanınca uçağa o cihazla binmek yasaklanmıştı ki ağzınıza sıfır tuttuğunuz cihazın patlamasını veya yanmasını istemezsiniz diye düşünüyorum
bakın pil denilen meret oldukça ucuz bir ürün aslında, evet tedarikçiler kar etmelidir itiraz etmiyorum vergisi kar marjı şuan bizde pil fiyatları çok uçuk rakamlarda değil bence, 2usd vozolun 12 usd satıldığı ortamda kar marjı düşük bile denebilir, coiller pil kadar kar getiriyor ve pil nadir satılan bir ürün o yüzden abartı bulmadım
yıllarca kullanacağınız pilden 200tl kar etmeye çabalamak şu ekonomide abesle iştigaldir kimse kusura bakmasın, 200tl şuan çok basit bir tutar set kurarken, evet parası olmayanı ayıplamıyorum ama 3 paket sigara alınamayan bir para bu, kaldı ki hanım ben çocuk 3 kahve 3 tatlı alınca 2-3 pil parası harcıyorum

PİLLER YENİLENEBİLEN BİR ÜRÜN DEĞİLDİR! PİLLER YENİLENEBİLEN BİR ÜRÜN DEĞİLDİR! PİLLER YENİLENEBİLEN BİR ÜRÜN DEĞİLDİR!

büyük yazıyorum kusura bakmayın
pil fabrikadan çıktığı hali ile kullanılır (puntolama gibi hobi amaçlı modifiye hariç) ve modifiye edilemez
bizim kullandığımız pillerin tepe noktası + kutbudur ve geri kalan heryeri - kutuptur bu yüzden shrink kullanırız, likit temasından kaçınırız ve shrink zarar gördüyse yenileriz, kısa devre pilin ısınmasına ve yanmasına veya patlamasına sebep olur
traşlama vb. işlemler kullanım esnasında kısa devre yaratabilir, şimdi değilse de ileride yaratabilir risk alınacak ürün değildir pil... uyurken şarj olan pilin yandığını ve komidin vb. bir eşyayı yaktığını düşünün yeterli...
pil üzerinde ve tanıtımında genelde tipik kapasite yazar tipik değer o partide veya seride üretilenlerin ortalamasıdır, pilin üzerinde yazan ise genelde nominal kapasitedir ve bu olması gereken minimum kapasiteyi ifade eder ama test koşullarında bu değer elde edilir, %5 kadar sapar ev ortamında ölçünce ki ısı vb birçok faktör var orasına takılmayın
bu pil standardıdır açıp okuyabilirsiniz:)

sözün özü; çıkma, traşlanmış vb. pil alınmamalıdır...

Geri