Sarı Sayfalar Türkiye Esigara Tedarikçi Listesi-2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Smok Rpm Rba için aldığım tel harika PoD Rba Wıres...
aroma performans sevdim ve endişe etdiğim fazla ısıda olmadı hazır coil performansına yakın bir tel olmuş tebrik etmek lazım.

sen bilirsin kardeşim Flavour Art Watermelon karpuz bunu demledim az miktarda ama yavan geldi mentol veya başka katkı yok yanına hangi meyve yakışır.

seçenekler
1- sweetener
2- 1+elma
3- 1+çilek
4- 1+kivi
5- üsttekilerin hepsini elma hariç karıştırırsan kanzi elde edersin reçetesi karpuz çilek sweetener kanzinin
eyv kardeşim seçeneklerden kivi yakın geldi bana yani kivi ile karpuz harmanlanabilir.. likitlere TFA Etil Maltol kullanıyorum 100,ml içine 3 damla atıyorum elma ve çilek ısınamadım bunlara.

ben kademeli gidiyorum cıhaz pamuk tel vesaire daha kafa anca aldı likit olayını çok kafa yormadım standart demleyip içiyoruz ama senin dediğin gibi reçete ile demlemelere başlamak lazım artık yarın başlarım ama şuanki kafamda zıkkım içine grham krekeri eklemek sırıtacağını sanmıyorum sevdiğim bir tat.

ben kademeli gidiyorum cıhaz pamuk tel vesaire daha kafa anca aldı likit olayını çok kafa yormadım standart demleyip içiyoruz ama senin dediğin gibi reçete ile demlemelere başlamak lazım artık yarın başlarım ama şuanki kafamda zıkkım içine grham krekeri eklemek sırıtacağını sanmıyorum sevdiğim bir tat.
grham krekeri ne abi yolda görsem bomba diye karakola götürürüm
ben hıc anlamıyorum yok o nota var yok bu nota iyi geliyor

Geri