@Koba hocam Dış Bağlantı arkadaştan 2 defa alışverişim oldu sorunsuz. 2 kişiyede aldırdım sorun yaşamadılar. Tanımıyorum kendisini. Listeye eklenebilir ihtiyacı olan arkadaşlar için. Kusura bakmayın eksik bilgilendirdiğim için. Taifun gt3 mini,spica pro,serpent mini için düz cam ammit mtl için bubble cam tedarik edildi. Sitesinde satılan diğer ürünler ile ilgili bilgim yok ne yazıkki.
@Koba hocam Dış Bağlantı arkadaştan 2 defa alışverişim oldu sorunsuz. 2 kişiyede aldırdım sorun yaşamadılar. Tanımıyorum kendisini. Listeye eklenebilir ihtiyacı olan arkadaşlar için. Kusura bakmayın eksik bilgilendirdiğim için. Taifun gt3 mini,spica pro,serpent mini için düz cam ammit mtl için bubble cam tedarik edildi. Sitesinde satılan diğer ürünler ile ilgili bilgim yok ne yazıkki.
Aromaburada eklenebilir. Sorunsuz alışveriş yaparım senelerdir.
Çok iyi oldu bu başlık yahu ????????????
üstat yasal sınırlar içindeki malların satıcısı sınırların içine bir türlü giremeyen mallara kıyasla çok çok az olabiliyor, ya da az satıcı ancak ciddi cirolar söz konusu olabiliyor...yalniz 52 tedarikci saydim listede. legal olmayan ulkede hem de. ve sadece burada referanslarla olusan bir liste ????????????
yalniz 52 tedarikci saydim listede. legal olmayan ulkede hem de. ve sadece burada referanslarla olusan bir liste ????????????
onlar çok reklam sevmedikleri için ben teklif etmemiştim. bayilik sistemine geçtiler sanırım bir de. ama şubat 2020 den beri likitte tek adresim onlarlisteye kesinlikle manhattan eklenmeli...
Eskı uyelerıne hala kendılerı gonderıyor hocam . yenı uyelere bayıden sıstemlerı varonlar çok reklam sevmedikleri için ben teklif etmemiştim. bayilik sistemine geçtiler sanırım bir de. ama şubat 2020 den beri likitte tek adresim onlar
doğrudur ben yeni denemek isteyenler için bilgi notu olarak belirtmiştim eksik kalmışEskı uyelerıne hala kendılerı gonderıyor hocam . yenı uyelere bayıden sıstemlerı var
Oopss likit öneririmPod alımı için kimi önerirsiniz