• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Throat Hit Club

İlginç geldi. Raftan indirip bakmak istedim tekrar. Sacha, Chariot için “Kayfun on steroid” dediği için hemen almıştım. Dediği doğru çıkmıştı fakat ekstra hava girişi beni rahatsız edince rafa kalkmıştı.
Hocam edinene ve biraz kurcalayana kadar pek bi beklentim yoktu ne yalan söyleyim hatta bir kaç sayfa geride bi buhardaşımız yazmıştı bende şaşkınım açıkçası performansı karşısında.

Hocam edinene ve biraz kurcalayana kadar pek bi beklentim yoktu ne yalan söyleyim hatta bir kaç sayfa geride bi buhardaşımız yazmıştı bende şaşkınım açıkçası performansı karşısında.
Bende, az da olsa, ekstra hava girişi mevcut. :confused: Yine de farklı şeylerle biraz daha kurcalayıp bakmak istedim tekrar. ???? Bu arada, Arcana 22 RTA çıktı aynı ekipten.

mtlde yeni kullanıcı sayılırım sizlere bakarak ama fev gerçekten hype bana göre oda aksesuar bakımında popiler gibi ilk otomizerimde (fev4 orj) gözden çıkartalı çok oldu kullanmıyorum yakınlarda satlığa koycaktım hatıra olsun diye kaldırdım kenara koydum öyle güncel atolara bakarsan bishop el altında pico gibi oldu vurumu fevden aşağı kalır yanı yok chariot rta da çok iyi vurum konusunda fev örnek alacak olursak ama içlerinde en iyisi kuma ????
Yani fev ????
Salih üstadın bahsettiği mesaj...İlk zehiri o attı.

BIR ACILI BIR ACILI DAHA ???? ????

d4ean8h.jpg

AZjsf2I.jpg

Uzun süredir günlük tükettiğim likiti FE Real Cig aroması ile yapıyorum. Ancak bir süredir hiç bir tedarikçide FE Real Cig bulamıyorum. Yakın zamanda FE Real Cig bulup satın alan var mı acaba?

Geri