azash
Council
Sayende ağam.seni gidi turnacı seniii ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 61842
Sen favori listeni paylaşmasan aklıma.dusmezdi.
@murcix in tüm engelleme çabalarına rağmen
Sayende ağam.seni gidi turnacı seniii ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 61842
Anaaaaa bu kuma tam bana göreymiş looo.????Aroma seven,
Sessiz ve kadife bir içim peşinde koşan,
Tribeca seven (daha başka likit koyamadım)
Buz gibi buhar olmasın, buhar biraz ılık olsun, gerekirse ben ince tel, uzun driptiple hallederim diyen,
Likit kapasitesi çok yüksek olmasa da olur diyen,
TV başında, çay kahve ile keyifle buharlamak isteyen alabilir.
Vurumculara, 12 ve üzeri mg nic tüketen cengaverlere gelmez. (Kişisel fikrim)
10+ gibi anlıyorum okuduklarımdan. Kömürcü üzülsün biraz! ????????Kumayı fazla sert vuruyor diye sahiplenmedim.bu neden ile ben de yorum yok.????
Abi ben SC Classic için şeettim.Anaaaaa bu kuma tam bana göreymiş looo.????
Abi olmadı şimdi senin işine yaramazsa benim hatta bizim işimize yarardı Avcı kurt misali kaç kişi pusuda bekliyor bir bilsen ????Kumayı fazla sert vuruyor diye sahiplenmedim.bu neden ile ben de yorum yok.????
İkiside aktif kullandığım ama nedense bana öyle gelmiyor hocamMajorün fevden çok vurduğunu biliyor muydunuz?
her gun yeni bilgiler????
Fev ile majoru farklı pamukluyorum, o yüzden fark olabilir. Major aldığımda fevi aldığım güne lanet etmiştim..İkiside aktif kullandığım ama nedense bana öyle gelmiyor hocam
???? aynı durumu bende kumayı alınca hepsi için düşündüm hala da düşünüyorumFev ile majoru farklı pamukluyorum, o yüzden fark olabilir. Major aldığımda fevi aldığım güne lanet etmiştim..
Adam yaaaaa???????? majorumun yeri ayri
???? fevimin yeri ayri
Major verilmez, bu yolun girişi var çıkışı yok????kuma takasli major mevcut
???? sen kuma verirsen ben istediğin atomizerimle takaslarım ????Major verilmez, bu yolun girişi var çıkışı yok????
hocam siz ikinci kumanizi mi arıyorsunuz???? sen kuma verirsen ben istediğin atomizerimle takaslarım ????
4 ml versiyonu ile 8 diyebilirim. Metal baca pc tank metal ince troya drip ile tabi@GaziHazar Ion serisi nasıl hit konusunda? FeV’e 10 versek, Ion?
Hele bir de soguk buhar arayinca gecmis olsun ????Teşekkürler @GaziHazar @comandante ???? Hit için atomizer sayısı bayağı kısıtlıymış gibi gözükmeye başladı. ????