yyavuz1907
Community
Merhabalar ;
Yaklaşık 2,5 yıllık kullanıcıyım.Bu süre içerisinde kendime uygun mod ve atomizer seçeneklerimi bularak 10 gün öncesine kadar keyifle buharlamaya devam ediyordum.
Kullandığım tellerin ve pamuğun orjinalliğinden şüphem yok aynı şehirde yaşadığım için aspirin hocamdan aldım.
27 ga -28 ga kanthal ve mtl clapton tellerim var.
Pamuk olarak cotton bacon prime kullanıyorum.
Kullandığım modlar mx class ve g class.
Atomizerler troy - tilemahos - penodat - major
Likit olarak düzgün demlenmiş sigma merck merck ve avoria nbase ile fe ve cdd tütün aromaları kullanıyorum.
Ayrıca buhar camiasında genel kabül görmüş bir tedarikçiden 2-3 çeşit likit aldım.
Bu kadar uzun girişten sonra sorunum şu ;
Hangi teli ve atomizeri kullanırsam kullanayım kullandığım teller ve pamuk çok kısa sürede kapkara oluyor. ( 1 saat içerisinde )
Pamuk aşırı olmasa dahi yanıyor ve müthiş bir boğaz ağrısı oluşuyor.
Mtl claptonda 14-15 watt ile buharlıyorum.
27 ga telde aralıklı sarım 6 tur 13 watt ile buharlıyorum.
Çekim sürem yaklaşık 3 saniye ve zincir çekim yapıyorum.
Her 2 modun da bozulmuş ve fazla ateşleme yapıyor olması aklıma geldi ama 2 sininde aynı zamanda bozulması saçma geldi açıkçası.
Modların compensate temp değerleriyle oynuyorum sonuç yine aynı.
Başına gelen bu gibi sorun yaşayan var mıdır ?
Veya görmediğim başka bir hata olmuş olabilir mi ?
Yaklaşık 2,5 yıllık kullanıcıyım.Bu süre içerisinde kendime uygun mod ve atomizer seçeneklerimi bularak 10 gün öncesine kadar keyifle buharlamaya devam ediyordum.
Kullandığım tellerin ve pamuğun orjinalliğinden şüphem yok aynı şehirde yaşadığım için aspirin hocamdan aldım.
27 ga -28 ga kanthal ve mtl clapton tellerim var.
Pamuk olarak cotton bacon prime kullanıyorum.
Kullandığım modlar mx class ve g class.
Atomizerler troy - tilemahos - penodat - major
Likit olarak düzgün demlenmiş sigma merck merck ve avoria nbase ile fe ve cdd tütün aromaları kullanıyorum.
Ayrıca buhar camiasında genel kabül görmüş bir tedarikçiden 2-3 çeşit likit aldım.
Bu kadar uzun girişten sonra sorunum şu ;
Hangi teli ve atomizeri kullanırsam kullanayım kullandığım teller ve pamuk çok kısa sürede kapkara oluyor. ( 1 saat içerisinde )
Pamuk aşırı olmasa dahi yanıyor ve müthiş bir boğaz ağrısı oluşuyor.
Mtl claptonda 14-15 watt ile buharlıyorum.
27 ga telde aralıklı sarım 6 tur 13 watt ile buharlıyorum.
Çekim sürem yaklaşık 3 saniye ve zincir çekim yapıyorum.
Her 2 modun da bozulmuş ve fazla ateşleme yapıyor olması aklıma geldi ama 2 sininde aynı zamanda bozulması saçma geldi açıkçası.
Modların compensate temp değerleriyle oynuyorum sonuç yine aynı.
Başına gelen bu gibi sorun yaşayan var mıdır ?
Veya görmediğim başka bir hata olmuş olabilir mi ?
Son düzenleme: