Her tank bitiminde pamugu ve teli mutlaka degistiririm. Usenirsem teli 1 tank daha kullaniyorum ama pamuk mutlaka degisiyor. Biriken tortuyu gorunce icesim gelmiyor. Tadi da etkiledigini dusunuyorum. Bu yuzden sevdigim atomizerden mutlaka 2 tane alıyorum. Aralikli sarimda mutlaka araliklar esit olmali, Gözüm esit olmadigini anlarsa ki anlar (10 yil tornacilik yaptim, 25 yildir kumpas, mikrometre kullaniyorum) yeniden sariyorum
3.7 volt takintim var , şaka şaka mekanik kullaniyorum ben hiçbirini görmüyorum volt, watt,
Ama bir ara 20 ye yakın mekanik modum vardı, tesisatçı gibi dolasiyordum, sonra bir takıntı oldugunun farkına varıp 18 e düşürdüm sayıyı , çok şükür şimdi iyiyim
Hastalik degil ama bu dikkatim sayesinde iyi bir işim ve iyi bir maaşim var Hiç işsiz kalma korkum da olmadi bugune kadar..Simetri hastalarına Allah yardım etsin
Hava sesi gelmeyince ben içtiğimi anlamıyorum, ses gelmesi de beni mutlu ediyor...Benimde takıntım atomizerin sesli çalışması. İçim esnasında hava sesi gelince tahammül edemiyorum.
Masallah herkesin takıntısı varmış. Ama okuduklarım hep masum takıntılar.
Tek @HMA arkadaşımızın ki biraz riskli ???? temizlik hastalığı iyidir, insanın içini rahatlatır.
Bu arada bende Troy rda da demir tadı alıyordum. Demir tadi aldıkça elden çıkarıp yenisini alıyordum. En son 1 tanesinde demir tadı gelmedi de 3 senedir duruyor ????
Tuvalette her daim bir makinem bulunurBenim takıntım bizatihi ecigin kendisine.. Beş dakikalık bir yere çıkacak olayım, unutmuşsam yarı yoldan geri dönüp alırım. Yoksa gözüm seğiriyor, dirsekten bir uyuşmadır başlıyor.
Tuvalette wifi çekiyorsa yanıbaşında mod likit varsaTuvalette her daim bir makinem bulunur
Wifi çekmeyen tuvalet mi kaldı, varsa bile "Alaturka" dırTuvalette wifi çekiyorsa yanıbaşında mod likit varsa
Sen seçilmiş kişisin
Kıhh kıhh kıehha
Var var hepsi de var ama tuvalette kalma süresini iyi ayarlamak lazım yine deTuvalette wifi çekiyorsa yanıbaşında mod likit varsa
Sen seçilmiş kişisin
Kıhh kıhh kıehha
Kesinlikle ????4 adet flash 23mm kullanmak gibimi