Estağfurullah abi sana değil lafım yahuBeni neden alintiladiginizi ve cevap yazdigınizi gerçekten anlayamadım.
3.7 volt takintimi nasıl astigimi soran bir buharci arkadaşa yazdığım bir mesaj o alintiladiğiniz.
Yani tamamen benim kendime ait bir davranışı nasıl değiştirdiğinde alakalı.
İnsanlar kaç watta kaç ohm da kaç senedir nasıl içiyor yada içerler, ne bunu bilirim. Ne de umursarim.
Tercihlere saygı temel prensibimdir.
Hele ki esigara gibi tamamen ucu damak tadına dokunan bir konuda bireysel tercihleri yönlendirmek veya yönlendirmeye çalışmak mantıklı değildir...
Estağfurullah abi sana değil lafım yahu
Bu 11.1 watt takıntısı bende de vardı hocam ancak tesla mod kullanmaya başlayınca buna izin vermediğinden kurtuldum sanırım bu alışkanlıktanŞimdilerde mod gücünü ya 11.1 ya da 12.3 yapıyorum
Başkası keyif vermiyor
Tam takintilarimi yazacaktim bunuda siz eklediniz. DL cekimde arabaya ara gazi veriri gibi ( cokca yaparim eger hanim cocuk yoksa arabada ) yaparim, yoksa o DL den keyif alamiyorum , buhar daha dolu ve aroma daha iyi geliyor ki mantikende oyle olmasi lazim.Aklıma gelmişken
Şu çekmeden önde puff puff ato nun içine üfürme olayını kim çıkardı
Yüce Vapeus duman müsrüflüğünü sevmez
Benden söylemesi
Bu 0 mg li ve buhar arttırıcı sıvılar kullanan popüler artis youtuberlar olmayaydı bu alışkanlık oluşurmuydu ki ,)Tam takintilarimi yazacaktim bunuda siz eklediniz. DL cekimde arabaya ara gazi veriri gibi ( cokca yaparim eger hanim cocuk yoksa arabada ) yaparim, yoksa o DL den keyif alamiyorum , buhar daha dolu ve aroma daha iyi geliyor ki mantikende oyle olmasi lazim.
Orijinal ve sifir takintim var, elimde bir tek prime 2. El ama oda piyasada sifir bulamamistim 1 sene once mecbur temizini buldum ama Almanyaya giden olursa kesin alacagim
Kozmetik takintimda vardir , eger gozume cok batan bir darbe olursa once kendimi telkin ediyorum ama bir sure sonra kesin elden cikaririm. Sevmiyorum ama e sigara icin canta tasiyorum, hepsini peceteye sarar oyle cantaya koyarim ayri goz olsa bile
4 ml likit bittiyse ve eger cok zor durumda degilsem kesinlille pamuk degisme takintim vardir.
Baktimda baya takintim varmis