Kanthal
Council
Smokerstore’a da bakayım dedim GT One için. Vitrine koymamışlar. ???? GT3’ün yeniden listelendiğini farkettim, GT3 (2021) şeklinde,
Hiç 130 euroyu bi arada gördün mü diyen yok.Smokerstore’a da bakayım dedim GT One için. Vitrine koymamışlar. ???? GT3’ün yeniden listelendiğini farkettim, GT3 (2021) şeklinde,
????Hiç 130 euroyu bi arada gördün mü diyen yok.
Stokları eritmek için seneye Slx diye çıkarırlar.
Ama meyve aromalarında efsane.
Çok old school gözüküyor, şuanlık tek artısı diğer taifun modellerine göre nispeten daha ucuz olması diyebiliriz heralde.
Aynı fikirdeyim. Retro iş! ???? Performans yorumlarını bekliyorum merakla!Çok old school gözüküyor, şuanlık tek artısı diğer taifun modellerine göre nispeten daha ucuz olması diyebiliriz heralde.
Yaw daha neyi merak ediyorsun, şurada kalmış 5 ay.Aynı fikirdeyim. Retro iş! ???? Performans yorumlarını bekliyorum merakla!
Bunu GT I/II ile birlikte konuşurlarsa fena olmaz. ???? Gözler Alman kanadında.Yaw daha neyi merak ediyorsun, şurada kalmış 5 ay.
Notlar gelecek, beğeneceksin.
Sipariş vereceksin gelecek falan.
Iki emcükleyeceksin ki sana ayrılan sürenin sonuna geleceğiz.
Otur oturduğun yerde be ya????
bence alınır alanı üzmez üzersede doğum günüme az kaldıYaw daha neyi merak ediyorsun, şurada kalmış 5 ay.
Notlar gelecek, beğeneceksin.
Sipariş vereceksin gelecek falan.
Iki emcükleyeceksin ki sana ayrılan sürenin sonuna geleceğiz.
Otur oturduğun yerde be ya????
üstad setup satılık mı
Steamtuners ın sitesinde mevcut. 45 euroTaifun GT3 için steamtuners kit arıyorum satan ya da nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilecek olan var mı?