Dostum uzun zamandır forumda aktif değilim,her türlü sorunu sorabilirsin özelden veya buradanBenimki de soru????
Alacak adam nereden bulacak?
Kimse satmıyor ki.
Yakışıklı evde olması lazım. Pazar günü geçicem eve bakıyım gönderirim sana gt3 mtl pin. ????Arıyorum ilani acmadan buradan sorayim dedim
Gt3 mini icin mtl pin i olan var midir hani kenarda yatan sahiplendirmek isteyen falan ????
Yahut bir sekilde kiyida köşede unutulmuş????
Sen bi harikasın ????Yakışıklı evde olması lazım. Pazar günü geçicem eve bakıyım gönderirim sana gt3 mtl pin. ????
Herkese merhaba, benim taifun gt4'ume yaptigim kurulum bu sekilde. Cogunlukla 3mm kilavuza 26G Ni200 tel ile 9-10 sarim yapiyorum, yuksek delikte havanin yandan vurabilecegi sekilde. Ne yazik ki 2,5 mm'de akitma yapmayan ya da besleme problemi yasamadigim bir kurulum yapmayi basaramadim. Kendo gold, cotton bacon prime, cloud9 ve muji pamuklarinin hepsini denedim. 2,5mm icin onerilerinize acigim, herkese iyi forumlar.Gt4 kullanicisi varsa coil ve pamuklama ile ilgili bilgi paylasimi cok guzel olurdu
modlar neler? sağ arkadaki ve kurulum yaptığınız?Herkese merhaba, benim taifun gt4'ume yaptigim kurulum bu sekilde. Cogunlukla 3mm kilavuza 26G Ni200 tel ile 9-10 sarim yapiyorum, yuksek delikte havanin yandan vurabilecegi sekilde. Ne yazik ki 2,5 mm'de akitma yapmayan ya da besleme problemi yasamadigim bir kurulum yapmayi basaramadim. Kendo gold, cotton bacon prime, cloud9 ve muji pamuklarinin hepsini denedim. 2,5mm icin onerilerinize acigim, herkese iyi forumlar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Extreme v3 ve Dani 25 hocam.modlar neler? sağ arkadaki ve kurulum yaptığınız?
2.5mm clapton tel ile 3mmye koyulan pamuğu koyarsanız akıtma yapmaz hocam. Gt4s denemiş biri olarak o kocaman pamuk kanallarını iyi bilirim. Çok güzel atomizer güzel günlerde kullanınHerkese merhaba, benim taifun gt4'ume yaptigim kurulum bu sekilde. Cogunlukla 3mm kilavuza 26G Ni200 tel ile 9-10 sarim yapiyorum, yuksek delikte havanin yandan vurabilecegi sekilde. Ne yazik ki 2,5 mm'de akitma yapmayan ya da besleme problemi yasamadigim bir kurulum yapmayi basaramadim. Kendo gold, cotton bacon prime, cloud9 ve muji pamuklarinin hepsini denedim. 2,5mm icin onerilerinize acigim, herkese iyi forumlar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2mm hayatta kurtarmaz hocam o decki. Pamuk kanallarını hem geniş hem aşağıya doğru baya uzun. Ciddi miktarda pamuk isteyen bir atomizer gt42mm aslında kurtarır o atomizeri
pamukla likitle bırak 5-6 dakika pamuklar iyice şişsin likitle
öyle tak tankı
Yabancı forumlara hızlıca baktım. Akıtma sorunuyla karşılaşanlara önerilen ilk şey buymuş.Ciddi miktarda pamuk isteyen bir atomizer gt4
Hocam ilk kurulumumda 4 kere üst üste pamuklama yaptım, her yeniden sarınca "ulan daha nerene pamuk alcan" diyodum beslemeyi yarımdan biraz daha az açmak bile yeterli. 3.5mm sarım yapılsa tuhaf kaçmaz. Benim single coilde denediğim en smooth hava akışı olan atomizer. Klonu bile çok başarılıyken orjinalini düşünemiyorumYabancı forumlara hızlıca baktım. Akıtma sorunuyla karşılaşanlara önerilen ilk şey buymuş.
2.5mm clapton tel ile 3mmye koyulan pamuğu koyarsanız akıtma yapmaz hocam. Gt4s denemiş biri olarak o kocaman pamuk kanallarını iyi bilirim. Çok güzel atomizer güzel günlerde kullanın