Genel Sohbet #Susamam Dinle Dinlet..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sagoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne anladın sevgili kardeşim. Banada anlatır mısın lütfen
Sorun nedir Adam'ın söylediklerinden dolayı polemik mi yaratmak istiyorsun, bana bunu sorarak. Ne anladığımı söyleyeyim. Devlete bir şey söylemediğini anladım. Aynı ülke'de yaşıyorsak ki yaşıyoruz güncel sorunları anlatığını anladım. Görüpte görmezden gelen bakar körleri anlattı mesela. Gerçekler neden ağır geliyor. Ve söyleyeni neden hemen linç eyleminde bulunuyorsunuz

Sorun nedir Adam'ın söylediklerinden dolayı polemik mi yaratmak istiyorsun, bana bunu sorarak. Ne anladığımı söyleyeyim. Devlete bir şey söylemediğini anladım. Aynı ülke'de yaşıyorsak ki yaşıyoruz güncel sorunları anlatığını anladım. Görüpte görmezden gelen bakar körleri anlattı mesela. Gerçekler neden ağır geliyor. Ve söyleyeni neden hemen linç eyleminde bulunuyorsunuz
Yaw ne alakasi var. Ben biraz kalın kafaliyim. Birde yobazim ondan dolayı sordum. Polemik yaratan sensin. Sevgili kardeşim...

Yukarıda yazdim. Ayı dayı meselesi. Niye yanlış anladınız. Niye saldırı moduna geçtiniz? Elbette hepimiz bu vatanın evladıyız. Niye ayrı gayrı yapıyorsunuz

Keşke beğenmediğimiz şeyleri ÖCÜÜ! Diye lanse etmesek, karşımızdaki insanları ne zaman dinlemeyi ve anlamayı öğrenirsek biz OLMUŞ oluruz. O zaman dinletmeyi ve anlatmayı da öğrenmiş olacağız. Ha şunu da belirtmeden geçemeyeceğim işine gelirse TRT de yayına çıkarıp halkı yönlendirip işine gelmeyince Tu Lanet diyen, Ben gibi düşünmeyenlere de sizde ocu bucu damgası yapıştırmaktan utanmayan bir düşünceyi de varsın anlamayayım yahu. Her şeye her OLAY'a " Aha bize yazılmış" gözüyle bakmak yaram var yine gocunuyor demekten öte değildir.

Dar görüşlü dedikleriniz siz gibi düşünmeyenler mi?
İnsanları yaftalamak, sınılandırmak ne kadar hümanist bir davranış?

ileriliği, yeniliği benimseyecek yetenekten yoksun kişiye dar görüşlü denir, benim gibi düşünmeyenlere değil, ayrıca oldukça hümanist bir insanım sadece biraz bıkkınım.

Bu memlekette her soylenileni, soylenilmedigi şekilde algılamaya calisan, belirtilen her düzensizliği devletine söz soyleniyormus gibi algılayan, öküzün altındaki buzağının altindakini arayan, mor rengi sevmeyen ne çok insan varmış...
Ama olsun. Oksijene ihtiyaç duyan tüm canlıları seviyorum ben.
Varoluşunuz yeter...
Aydınlık sizinle olsun...

ileriliği, yeniliği benimseyecek yetenekten yoksun kişiye dar görüşlü denir, benim gibi düşünmeyenlere değil, ayrıca oldukça hümanist bir insanım sadece biraz bıkkınım.
Bence sizin ve benim ilerilik ve hümanizm anlayışımız biraz farklı.

İnsanları sen şusun sen busun diye yaftalayanlardan illallah geldi artık. Bi bırakın insanları ne olmak istiyorlar ise olsunlar.

Şurada yazılan ve bahse konu şarkı da geçen bir kısım şeyler şahsen hiç hoşuma gitmedi ama beğenenlere saygı duyuyorum, yermeye çalışmıyorum, yada kendi doğrularımı benimsetmeye çalışmıyorum.
Herkesin kendi benliği, fikri, algısı, hayat getirisi ve dünya görüşü vardır.

Sadece biraz saygı, başka birşey değil :)

Dipçe, sadece size değil, siz nazarında genele yazdım.

Bence sizin ve benim ilerilik ve hümanizm anlayışımız biraz farklı.

İnsanları sen şusun sen busun diye yaftalayanlardan illallah geldi artık. Bi bırakın insanları ne olmak istiyorlar ise olsunlar.

Şurada yazılan ve bahse konu şarkı da geçen bir kısım şeyler şahsen hiç hoşuma gitmedi ama beğenenlere saygı duyuyorum, yermeye çalışmıyorum, yada kendi doğrularımı benimsetmeye çalışmıyorum.
Herkesin kendi benliği, fikri, algısı, hayat getirisi ve dünya görüşü vardır.

Sadece biraz saygı, başka birşey değil :)

Dipçe, sadece size değil, siz nazarında genele yazdım.

önümüzdeki hafta sonlanmadan şarkı kaldırılınca ne demek istediğimi bir nebze anlayacaksınız :) evet biraz farklı aynı konulara yaklaşımımız,burası türkiye herkesin doğrusu kendine :)

Sevgili kardeşim. Üretmeyen bir toplumuz maalesef. Yapacak bir şey yok! Ben ne ayıdan yanayım nede dayidan yanayım. Ben ormandan yanayım. İşi siyasete dökmeyin demisssin lakin iş siyasete döndü. Devlete laf soyletmem soyleyenede cevabını veririm.
Durumu söylemek ne zamandan beri siyasat aracı oldu? Eleştirilen devlet olmaz, devleti yöneten hükümetler olur. Arkadaşın yazdığı cü lede bir şey yok. Boşuna alt metin arayıp kendinizi gaza getirip üzmeyin, can sıkmayın. Herkese yetecek kadar iyilik var bu memlekette. Biraz sabır.

Allah aşkına bu konu niye farklı yerlere çekildi birsürü farklı kökenden farklı siyasi görüşten insan var ülkemizde ve insanlar ister şarkı ister ister şiirle pandomimle bile bunu anlatabilirler a parti b parti değilki olay senin oy verdiğin parti iktidarda veya benim oy verdiğim parti iktidarda olabilir o partiye laf söylenmesi devlete söylenmiş olamaz olmaz bırakalım artık şu senin parti benim parti olaylarını abiler parti tutmak takım tutmaya benzermi hiç der susarım nezaman bir ülkede halk birseylerin farkına varırsa o ülke gelişmeye açık bir ülkedir bunun partisi yoktur a parti b parti diye belirtmiyorum bunu bu ülke bizim hepimizin yapmayın kırmayın birbirinizi.

Geri