Serkan35
Community
Ne anladın sevgili kardeşim. Banada anlatır mısın lütfenHay senin diline ağzına kurban olayım. Ne güzel anlatın. Helal olsun
Ne anladın sevgili kardeşim. Banada anlatır mısın lütfenHay senin diline ağzına kurban olayım. Ne güzel anlatın. Helal olsun
Sorun nedir Adam'ın söylediklerinden dolayı polemik mi yaratmak istiyorsun, bana bunu sorarak. Ne anladığımı söyleyeyim. Devlete bir şey söylemediğini anladım. Aynı ülke'de yaşıyorsak ki yaşıyoruz güncel sorunları anlatığını anladım. Görüpte görmezden gelen bakar körleri anlattı mesela. Gerçekler neden ağır geliyor. Ve söyleyeni neden hemen linç eyleminde bulunuyorsunuzNe anladın sevgili kardeşim. Banada anlatır mısın lütfen
Yaw ne alakasi var. Ben biraz kalın kafaliyim. Birde yobazim ondan dolayı sordum. Polemik yaratan sensin. Sevgili kardeşim...Sorun nedir Adam'ın söylediklerinden dolayı polemik mi yaratmak istiyorsun, bana bunu sorarak. Ne anladığımı söyleyeyim. Devlete bir şey söylemediğini anladım. Aynı ülke'de yaşıyorsak ki yaşıyoruz güncel sorunları anlatığını anladım. Görüpte görmezden gelen bakar körleri anlattı mesela. Gerçekler neden ağır geliyor. Ve söyleyeni neden hemen linç eyleminde bulunuyorsunuz
Yukarıda yazdim. Ayı dayı meselesi. Niye yanlış anladınız. Niye saldırı moduna geçtiniz? Elbette hepimiz bu vatanın evladıyız. Niye ayrı gayrı yapıyorsunuzSorun nedir Adam'ın söylediklerinden dolayı polemik mi yaratmak istiyorsun, bana bunu sorarak. Ne anladığımı söyleyeyim. Devlete bir şey söylemediğini anladım. Aynı ülke'de yaşıyorsak ki yaşıyoruz güncel sorunları anlatığını anladım. Görüpte görmezden gelen bakar körleri anlattı mesela. Gerçekler neden ağır geliyor. Ve söyleyeni neden hemen linç eyleminde bulunuyorsunuz
Ben bişey demedim. Buharıma esigarama bakıyorum. Yeni likit yaptım onların mutluluğunu yaşıyorum. ???? Bol buharlarYaw ne alakasi var. Ben biraz kalın kafaliyim. Birde yobazim ondan dolayı sordum. Polemik yaratan sensin. Sevgili kardeşim...
Dar görüşlü dedikleriniz siz gibi düşünmeyenler mi?
İnsanları yaftalamak, sınılandırmak ne kadar hümanist bir davranış?
Bence sizin ve benim ilerilik ve hümanizm anlayışımız biraz farklı.ileriliği, yeniliği benimseyecek yetenekten yoksun kişiye dar görüşlü denir, benim gibi düşünmeyenlere değil, ayrıca oldukça hümanist bir insanım sadece biraz bıkkınım.
Bence sizin ve benim ilerilik ve hümanizm anlayışımız biraz farklı.
İnsanları sen şusun sen busun diye yaftalayanlardan illallah geldi artık. Bi bırakın insanları ne olmak istiyorlar ise olsunlar.
Şurada yazılan ve bahse konu şarkı da geçen bir kısım şeyler şahsen hiç hoşuma gitmedi ama beğenenlere saygı duyuyorum, yermeye çalışmıyorum, yada kendi doğrularımı benimsetmeye çalışmıyorum.
Herkesin kendi benliği, fikri, algısı, hayat getirisi ve dünya görüşü vardır.
Sadece biraz saygı, başka birşey değil
Dipçe, sadece size değil, siz nazarında genele yazdım.
Durumu söylemek ne zamandan beri siyasat aracı oldu? Eleştirilen devlet olmaz, devleti yöneten hükümetler olur. Arkadaşın yazdığı cü lede bir şey yok. Boşuna alt metin arayıp kendinizi gaza getirip üzmeyin, can sıkmayın. Herkese yetecek kadar iyilik var bu memlekette. Biraz sabır.Sevgili kardeşim. Üretmeyen bir toplumuz maalesef. Yapacak bir şey yok! Ben ne ayıdan yanayım nede dayidan yanayım. Ben ormandan yanayım. İşi siyasete dökmeyin demisssin lakin iş siyasete döndü. Devlete laf soyletmem soyleyenede cevabını veririm.
sende sil mesajını lütfen. kimse görmesin o videoyuAbi allahaşkına ha böyle şeyler paylaşmayalım izlemeyelim...
Sildim albayım...sende sil mesajını lütfen. kimse görmesin o videoyu
İşte bundan bahsediyorum yapan değil tepki gösteren duyarlı olan suçlu oluyor utanıyor özür diliyor. Sadece ülkem için değil dünyanın çoğu yerinde durum buO video'yu paylaştığım için kendimi suçlu hissettim. Sessiz kalamadım.
O video ile rahatsızlık verdiğim için herkesten özür dilerim.